Siirry pääsisältöön

Meikki Rutiinit: Meikin Poisto & Pure Active Micellar

Meikki Rutiinit: Meikin poisto & Pure Active MicellarTässä postauksessa on meikin poisto vinkkejäni, kun iho kiukuttelee epäpuhtauksilla, mustapäillä tai rasvoittuu herkästi. Videolla näytän tämän hetken kiukkuihon meikin poiston ja hoidon - ja postauksessa arvioin itse tuotteet.

Video:Pure Active Micellar Puhdistus Vesi


i-ha-na.  Siinä missä normi Misse toimii normaalille iholle, kuivalle iholle niin Pure Active Misse on tarkoitettu sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle. Mun ihoni reakoi jotenkin ilmaston muuttumisen kevääseen ja alkoi nikotella ja tämä parin viikon kuuri Pure Active tuotteilla sai taas iho normaaliksi.

PA Misse tekee saman kuin normi Misse eli poistaa meikin kuin unelma, mutta jättää ihon kirkkaammaksi ja kuivemmaksi. Freesimmäksi. Saa käyttää silmämeikin, huulimeikin ja kasvomeikin poistoon.

Arvosana:
10/10Pure Active 2-in-1 Puhdistusliina


Puhdistaa ihon nopeasti, helposti ja jättää ihanan raikkaan tunnun kasvoille. Mukana on eri mineraaleja ja salisyylihappoa (tämä puhdistaa ja pienentää ihohuokosia). Sekaihon ja rasvoittuvan ihon pelastus, ei muuta kuin nämä laukkuun ja kaikki hyvin. Näistä tulee ehdottomasti oman kesäni pelastus!

Arvosana:
10/10

MeikkiBeibi Vinkki: Muista säilyttää puhdistusliina paketteja alaspäin jotta saat aina hyvin kostutetun liinan käyttöön. ;)
Pure Active 3-in-1 
Kuoriva Puhdistusnaamio


Puhdistusaineen, kuorinnan ja naamion sekoitus! Mä taidan olla rakastunut, oon käyttänyt tätä kaksi kertaa viikossa nyt noin kahden viikon ajan ja se on tehnyt kaiken lupaamansa, se syväpuhdistaa, se avaa huokosia ja tekee ihosta ihanan mattapintaisen. ♥ Ja ne hohkakivi helmet, hyvä luoja ne tuntuu kuorinnasaa ihanalle! Tätä voi siis käyttää päivittäin puhdistus ja kuorinta tarkoitukseen ja naamiona 2-3 viikossa. Suosittelen koska tuo salisyylihapon ja mineraalin yhdistelmä tkee tuhoa rasvalle ja finneille.

Arvosana:
10/10Pure Active Matte Control
Anti-Shine, Anti-Blemish


Matta pinnan pitävä kosteusvoide. Tämä yllätti geelimäisellä koostumuksellaan ja raikkaalla olemuksellaan. Mun ihoni on niin pintakuiva etten usko tämän jäävän päivittäiseen käyttöön mutta ehdottomasti se tulee käytettyä ongelma aikoina. Varmasti kuumaksi kesäksi itse unelma. Sen salisyylihapon tuoksu on käytettäessä vahva mutta haihtuu iholta ihan ok ajassa.

Arvosana:
8/10Lopuksi:
Parin viikon käytön jälkeen omat näpyt on kadonnut ja rasvaisuus on kurissa. Pure Active on tarkoitettu nuoremmalla iholle mutta käy minunkin 30-v kasvoille kun meikki näpyt iskee. ;)

Kiitos Garnierille näistä testi tuotteista.


C O N T A C T   M E
Ota yhteyttä, vaikka tuotteesi kokeilu mielessä :
ElvenSpirit@gmail.com

K A M E R A : Canon EOS M, 18 megapx

E D I T O I N  : http://bit.ly/VegasPro13B L O G I
MeikkiBeibi ~ http://meikkibeibi.blogspot.fi

F A C E B O O K
https://www.facebook.com/MeikkiBeibi

I N S T A G R A M
meikkibeibi ~ http://instagram.com/meikkibeibi

T W I T T E R
@Freywyn ~ https://twitter.com/Freywyn

T U M B L R
http://www.meikkibeibi.tumblr.com

F L I C K R
http://www.flickr.com/photos/meikkibeibi

Y O U T U B E
http://www.youtube.com/user/meikkibeibi

xoxo,
♥ Niina 

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Puhdas+ Kollageeni & Beauty Oil

Kollageeni (Collagen) on tämän hetken It-Tyttö, sitä näkee joka puolella ja kaikki haluavat sitä.


Votkut voisivat sanoa tätä hypetettyä kauneustuotetta/ravintolisää yliarvostetuksi - mutta se ei ole sitä missään määrin! Kollageeni on osa kehoamme, kirjaimellisesti 30% proteenista kehossamme on kollageenia. Nuorena sitä on runsaasti ja 25-vuotiaana tuotanto alkaa vähentyä elimmistössämme ja 40-vuotiaana se loppuu kokonaan - ja kaikki alkaa roikkua kohti maata... joko pelottaa. ;)

kauniit pakkau eikö olekin? simppeli, innovatiivinen, tyylikäs, puhdas. Nämä on suunnitellut Joni Kukkohovi eli SuperMoodin & Huippumallihaussa'n Anne Kukkohovi )

Kollageeni tekee ihosta kimmoisan, se rakentaa ja kosteuttaa ihoa - ja saa sen näyttämään kiinteämmältä ja sileämmältä. Bloginpitäjä itse on nyt 33-vuotias joten ihon kimmoisuus on jo se äärettömän tärkeä asia - muita kollageenista innostuneita ovat esimerkiksi Lucy Liu (Sherlock NYC), Beyonce (Queen Bey!) ja Jennifer Aniston (Friends).

Ko…

LUMENE Longwear Blur Foundation Meikkivoide

Sain toissapäivänä LUMENElta Joulupaketin jonka sisältä paljastui muun muassa LUMENEn "Longwear Blur Foundation" Meikkivoide ja "CC Color Correcting & Blurring Primer" pohjustusvoide!


Omasta takaa minulla jo olikin tuota Pitkäkestoista Meikkivoidetta sävyssä 0 Valon Hehkua (Light Ivory) joka on todella vaalea ja sopii kasvoihini ihanasti - kehon väriin vähän vähemmän. Joten olin innoissani kokeilemassa sävyä 1 Kultahiekka (Classic Beige)! En ollut myöskään törmännyt Lumenen nuden sävyiseen primeriin aikaisemmin, joten sormet syyhysivät päästä sillä leikkimään.


MAKEUP REVOLUTION haalinta (Kuvat & Video)

MAKEUP REVOLUTION haalinta! Kuulin tosiaan toisen kauneus tubettajan  ( HennaL, holla! ;) ) kautta Makeup Revolutionin tuotteista ja en voinut olla kokeilematta! MUR on uusi tulokas meikki maailmaan ja mikä näissä tuotteissa on ihanaa on hinta-laatusuhde! Esimerkiksi Urban Decaytä, Stilaa, MACia ja TooFacea duuppaavat tuotteet ovat ihanan pigmettisiä ja helposti levittyviä... ei voi olla kuin ostamassa. Tässä siis minun eka tilaukseni MURilta, ja toka tilaus on juuri tekeytymässä. ;)
1. What You Waiting For? Limited Edition Luomiväri Paletti7.20€ What You Waiting For? Paletti - 12 shimmeristä/hohtavaa pehmeää luomiväriä ja 6 ihanaa neutraalia mattaa luomiväriä. Suosikkini:  Can't Find The Brakes, Million Dollar Contract (M), Hot Track (M), Brand New Fans (M) ja Take a Chance.
Swatchit / Värinäytteet ( sori känny-kuvien laatua, mun ihanan kameran liitäntäjohto jäi maalle, pyhyy! :/ )Blendaantuvat hyvin keskenään, jopa nuo matat mikä onkin jo aikamoinen suoritus, pientä putoilua on mut…