sunnuntaina, toukokuuta 10

Meikki Rutiinit: Meikin Poisto & Pure Active Micellar

Meikki Rutiinit: Meikin poisto & Pure Active MicellarTässä postauksessa on meikin poisto vinkkejäni, kun iho kiukuttelee epäpuhtauksilla, mustapäillä tai rasvoittuu herkästi. Videolla näytän tämän hetken kiukkuihon meikin poiston ja hoidon - ja postauksessa arvioin itse tuotteet.

Video:Pure Active Micellar Puhdistus Vesi


i-ha-na.  Siinä missä normi Misse toimii normaalille iholle, kuivalle iholle niin Pure Active Misse on tarkoitettu sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle. Mun ihoni reakoi jotenkin ilmaston muuttumisen kevääseen ja alkoi nikotella ja tämä parin viikon kuuri Pure Active tuotteilla sai taas iho normaaliksi.

PA Misse tekee saman kuin normi Misse eli poistaa meikin kuin unelma, mutta jättää ihon kirkkaammaksi ja kuivemmaksi. Freesimmäksi. Saa käyttää silmämeikin, huulimeikin ja kasvomeikin poistoon.

Arvosana:
10/10Pure Active 2-in-1 Puhdistusliina


Puhdistaa ihon nopeasti, helposti ja jättää ihanan raikkaan tunnun kasvoille. Mukana on eri mineraaleja ja salisyylihappoa (tämä puhdistaa ja pienentää ihohuokosia). Sekaihon ja rasvoittuvan ihon pelastus, ei muuta kuin nämä laukkuun ja kaikki hyvin. Näistä tulee ehdottomasti oman kesäni pelastus!

Arvosana:
10/10

MeikkiBeibi Vinkki: Muista säilyttää puhdistusliina paketteja alaspäin jotta saat aina hyvin kostutetun liinan käyttöön. ;)
Pure Active 3-in-1 
Kuoriva Puhdistusnaamio


Puhdistusaineen, kuorinnan ja naamion sekoitus! Mä taidan olla rakastunut, oon käyttänyt tätä kaksi kertaa viikossa nyt noin kahden viikon ajan ja se on tehnyt kaiken lupaamansa, se syväpuhdistaa, se avaa huokosia ja tekee ihosta ihanan mattapintaisen. ♥ Ja ne hohkakivi helmet, hyvä luoja ne tuntuu kuorinnasaa ihanalle! Tätä voi siis käyttää päivittäin puhdistus ja kuorinta tarkoitukseen ja naamiona 2-3 viikossa. Suosittelen koska tuo salisyylihapon ja mineraalin yhdistelmä tkee tuhoa rasvalle ja finneille.

Arvosana:
10/10Pure Active Matte Control
Anti-Shine, Anti-Blemish


Matta pinnan pitävä kosteusvoide. Tämä yllätti geelimäisellä koostumuksellaan ja raikkaalla olemuksellaan. Mun ihoni on niin pintakuiva etten usko tämän jäävän päivittäiseen käyttöön mutta ehdottomasti se tulee käytettyä ongelma aikoina. Varmasti kuumaksi kesäksi itse unelma. Sen salisyylihapon tuoksu on käytettäessä vahva mutta haihtuu iholta ihan ok ajassa.

Arvosana:
8/10Lopuksi:
Parin viikon käytön jälkeen omat näpyt on kadonnut ja rasvaisuus on kurissa. Pure Active on tarkoitettu nuoremmalla iholle mutta käy minunkin 30-v kasvoille kun meikki näpyt iskee. ;)

Kiitos Garnierille näistä testi tuotteista.


C O N T A C T   M E
Ota yhteyttä, vaikka tuotteesi kokeilu mielessä :
ElvenSpirit@gmail.com

K A M E R A : Canon EOS M, 18 megapx

E D I T O I N  : http://bit.ly/VegasPro13B L O G I
MeikkiBeibi ~ http://meikkibeibi.blogspot.fi

F A C E B O O K
https://www.facebook.com/MeikkiBeibi

I N S T A G R A M
meikkibeibi ~ http://instagram.com/meikkibeibi

T W I T T E R
@Freywyn ~ https://twitter.com/Freywyn

T U M B L R
http://www.meikkibeibi.tumblr.com

F L I C K R
http://www.flickr.com/photos/meikkibeibi

Y O U T U B E
http://www.youtube.com/user/meikkibeibi

xoxo,
♥ Niina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SUOSITUS

Uusi lookki, Uudet meikit

Blogi on nyt saanut uuden minimalistisemman lookin. Ja tarkoituksena on jakaa taas blogissa meikkivinkkejäni sekä youtube videoitani kauneud...