Siirry pääsisältöön

IdHair Colour Bomb "Caffe Latte" Demo ja Arvostelu

IdHair Colour Bomb "Caffe Latte" Demo ja Arvostelu! 


Arvostelu :

IdHairin Colour Bomb ( Väripommi ) on mielestäni niin ihanassa paketissa, värihoitoaineena/värin syventäjänä se tulee hoitoaineen paketissa; Olen aina rakastanut musta/hopea yhdistelmää joten Colour Bomb hivelee silmää, sitten kun lisäämme siihen maitokahvin väriä niin graafinen artisti minussa rakastuu!

Caffe Latte ( Maitokahvi ) on putelista tullessaan vaarallisen tumman väristä ja siksi teinkin ensin pienen kokeen leikkaamalla hiussuortuvan ja kokeilin väriä siihen. Käytin kokeiluun turhan vähän tuotetta joten ensikerralle tiesin laittaa enemmän. :)

3 minuuttia hiuksissa  / 10 minuuttia hiuksissa


15 minuuttia hiuksissa  / Huuhdeltu ja kuivattu hiussuortuva


Colour Bomb on helposti levitettävä, käytin itse suojaavia muovihanskoja, mutta en tiedä oliko se tämän värin kanssa tarpeen jos kätesi eivät ole kuivat ( ehdottomasti käyttäisin suojakäsineitä räväkämpiä väriä kuten liilaa ja punaista käyttäessä ). Lowlightsit oli yllättävän helppo tehdä itse kun jakoi hiuksia ensin osiin ja värjäsi raitoja vasta sitten ( näkyy videolla hyvin ). Tein hiusteni alaosan ensin sillä Caffe Latten vaikutus aika on vain 15 minuuttia maksimissaan - aion tehdä hiusten yläosan eri kerralla.

Lopputulos oli ihana! Platina hiuksilleni Caffe Latte oli juuri oikea valinta, väri on maitokahvimainen eli ei lämmin vaan viileämpi tummanvaalea, en tohtisi sanoa vaaleanruskeaksi näin platinanvaaleassa päässä. ;) Olen värjännyt hiuksia platinaksi noin 6 kertaa ja Caffe Latte suoriutui tuosta tummennuksesta hienosti menemättä ollenkaan oranssiin tai kellertävään ( kuten videosta näkyy! ). Käytin videolla olevassa demossa enemmän tuotetta kuin kokeilu hiussuortuvaan joten väri oli raidoissa tasainen.

Sävy-värjäyksestä on nyt viikko ja raidat ovat haalistuneet, luulenpa että sävytän niitä uudestaan kun väri on täysin lähtenyt/haalistunut.

Colour Bomb sävytettä mainostetaan juuri oikein hiusvärin pelastajaksi kampaamo käyntien välillä. Se ei siis ole kestoväri eikä oikein kevytvärikään - vaan sävyttävä hoitoaine, jota voi käyttää esimerkiksi kerran viikossa koko päähän shampoo-pesun jälkeen, ja voit olla varma että sävysi säilyy rikkaana kokoajan kunnes pääset seuraavaksi kampaamoon juurihoitoon. ;) Eikä noin 13€ hintalappu riko budjettia.

Katso video-tutoriaali alla, ja jos vain viitsit klikkaa peukkua ylös ja liity kanavani seuraajaksi. :)


Tämä on ensimmäinen voice-overini, joten suokaa anteeksi tuo pieni räsähtely siellä täällä, pidän ensikerralla nauhuria oikein. :)Käytin :
♥ IdHair Colour Bomb ~ Caffe Latte, Värin Syventäjä (Colour Intensifier) n.13€
♥ Meikki : Sexy Syksy Meikki = http://youtu.be/M2mDJ3ebKJM
♥ Tangle Teaser ~ Aqua Splash
♥ Suojakäsineet ~ Lorealin väripaketissa joskus tulleet
♥ Ajastin ~ 15min - 5min värjäykseen = 10min hiuksissa
♥ Cailap ~ Värittömät pienet hiusklipsit 6-8kpl

~♥~

Ota yhteyttä, esimerkiksi vaikka tuotteesi kokeilu mielessä : elvenspirit@gmail.com

Minut löytää myös :
Blogi : MeikkiBeibi ~ http://meikkibeibi.blogspot.fi
Instagram : niinac ~ http://instagram.com/niinac
Twitter : @Freywyn ~ https://twitter.com/Freywyn

Tilaan meikkejä sivuilta:
http://www.pretty.fi (suomalainen)
http://www.bangerhead.fi (suomalainen)
http://www.cherryculture.com
http://www.lookfantastic.com
http://www.feelunique.com (+tulli)  }

Kamera : Canon EOS M, 18 MegaPixeliä
Editointi ohjelma : http://bit.ly/VegasPro13

♥ Niina 

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Puhdas+ Kollageeni & Beauty Oil

Kollageeni (Collagen) on tämän hetken It-Tyttö, sitä näkee joka puolella ja kaikki haluavat sitä.


Votkut voisivat sanoa tätä hypetettyä kauneustuotetta/ravintolisää yliarvostetuksi - mutta se ei ole sitä missään määrin! Kollageeni on osa kehoamme, kirjaimellisesti 30% proteenista kehossamme on kollageenia. Nuorena sitä on runsaasti ja 25-vuotiaana tuotanto alkaa vähentyä elimmistössämme ja 40-vuotiaana se loppuu kokonaan - ja kaikki alkaa roikkua kohti maata... joko pelottaa. ;)

kauniit pakkau eikö olekin? simppeli, innovatiivinen, tyylikäs, puhdas. Nämä on suunnitellut Joni Kukkohovi eli SuperMoodin & Huippumallihaussa'n Anne Kukkohovi )

Kollageeni tekee ihosta kimmoisan, se rakentaa ja kosteuttaa ihoa - ja saa sen näyttämään kiinteämmältä ja sileämmältä. Bloginpitäjä itse on nyt 33-vuotias joten ihon kimmoisuus on jo se äärettömän tärkeä asia - muita kollageenista innostuneita ovat esimerkiksi Lucy Liu (Sherlock NYC), Beyonce (Queen Bey!) ja Jennifer Aniston (Friends).

Ko…

LUMENE Longwear Blur Foundation Meikkivoide

Sain toissapäivänä LUMENElta Joulupaketin jonka sisältä paljastui muun muassa LUMENEn "Longwear Blur Foundation" Meikkivoide ja "CC Color Correcting & Blurring Primer" pohjustusvoide!


Omasta takaa minulla jo olikin tuota Pitkäkestoista Meikkivoidetta sävyssä 0 Valon Hehkua (Light Ivory) joka on todella vaalea ja sopii kasvoihini ihanasti - kehon väriin vähän vähemmän. Joten olin innoissani kokeilemassa sävyä 1 Kultahiekka (Classic Beige)! En ollut myöskään törmännyt Lumenen nuden sävyiseen primeriin aikaisemmin, joten sormet syyhysivät päästä sillä leikkimään.


MAKEUP REVOLUTION haalinta (Kuvat & Video)

MAKEUP REVOLUTION haalinta! Kuulin tosiaan toisen kauneus tubettajan  ( HennaL, holla! ;) ) kautta Makeup Revolutionin tuotteista ja en voinut olla kokeilematta! MUR on uusi tulokas meikki maailmaan ja mikä näissä tuotteissa on ihanaa on hinta-laatusuhde! Esimerkiksi Urban Decaytä, Stilaa, MACia ja TooFacea duuppaavat tuotteet ovat ihanan pigmettisiä ja helposti levittyviä... ei voi olla kuin ostamassa. Tässä siis minun eka tilaukseni MURilta, ja toka tilaus on juuri tekeytymässä. ;)
1. What You Waiting For? Limited Edition Luomiväri Paletti7.20€ What You Waiting For? Paletti - 12 shimmeristä/hohtavaa pehmeää luomiväriä ja 6 ihanaa neutraalia mattaa luomiväriä. Suosikkini:  Can't Find The Brakes, Million Dollar Contract (M), Hot Track (M), Brand New Fans (M) ja Take a Chance.
Swatchit / Värinäytteet ( sori känny-kuvien laatua, mun ihanan kameran liitäntäjohto jäi maalle, pyhyy! :/ )Blendaantuvat hyvin keskenään, jopa nuo matat mikä onkin jo aikamoinen suoritus, pientä putoilua on mut…