Siirry pääsisältöön

Nykymiehen Ulkonäkö Tehopaketti!

Nykymiehen Ulkonäkö Tehopaketti

Kauneuden ja ulkonäönhuollon perusteet -
näitä asioita tarvitsee nykypäivän mies, ilman että mennään metroseksuaalinen rajoille.

+

Grooming/Ulkonäkö

Remington Virtuaalisesti Tuhoutumaton HiustenleikkuriHC5880 )


Remington Virtually Indestructible Hair Clipper on Remingtonin kaikkien aikojen tehokkain hiusleikkuri, jota kehitettäessä on pidetty erityisesti mielessä niin voima kuin kestävyys. Cooleina sanoina/tehoina loistavat miehiset Super Torque -moottori ( torkkia ), japanilaista ruostumatonta terästä (samuraimiekat), moninaiset leikkuutoiminnot suuritehoisilla kuusiokantakiinnikkeillä, Lithium-akku 120h ajo-ajalla, särkymätön polykarbonaatti panssari design ( kestää kohlut ja putoamisen...testattu ), leikkurin ulkoinen panssari ontermoplastista elastomeeria ( TPE ), jota käytetään mm. sähkökaapeleissa, turvajalkineiden pohjamateriaalina ja moottorikelkan jalaksissa. Siitä saa pitävän otteen, se vähentää tärinää ja melua, suojaa lialta ja vedeltä... Hiustenleikkaus on kotona helpompaa kuin koskaan - ei teko syitä ilmestyä meidän kanssa treffeille huolimattoman näköisenä. Ja tuo säilytyskotelo ( sähkötykalu keissi ) voisiko se olla miehisempi? ;)


Miestestaajan näkökulma : 
Brasilialainen 45.v : Tää toimii hyvin. Oon jo pudottanut pari kertaa eikä se ole kärsinyt. En oo käyttänyt kaikkia 11 osaa, mutta ne neljä mitä nyt käytän tuli nopeesti suosikeiksi. Käytän hiuksiin ja trimmaamaan partaa. Vanha Remington kulkee myös mukana isossa, stailissa säilytyskotelossa.
Parasta: tehokkuus. Huonointa: ei ole. 
(suom.)

+

L'Oreal Men Expert

Jos et ota muuta niin ota ainakin nämä kaksi...

Men Expert Hydra Energetic Face Wash poistaa illalla
iholle tulleet ilmasaateet, pakokaasut, työpaikan sisäilman/ulkoilman saasteet. Tiesitkö että jos menet nukkumaan ne naamassa saat ISOT graaterit ( siis huokoset, sori pelottelu taktiikasta ) naamaan, lisäksi finnejä ( jopa aikuisällä ) ja ihosi voi muuttua vuosien varrella ongelmalliseksi ( liian rasvainen, liian herkkä, liian karhea ) joten iltasuihkun tai pesun yhteydessä kolikollinen tätä Face washia pitää kasvot ja tyynyn puhtaana ja iho ongelmia ei synny. Sisältää Cryo-tonicia joka viilentää ihoa, ja ei kuivata ( kuten esim saippua ).
Lopuksi iske 2:den herneen kokoinen määrä Hydra Energetic Moisturizer kasvoille.

Miestestaajan näkökulma : 
Suomalainen 55.v : Ai tämmöisiäkin on oli ensireaktio. Tää oli joululahja joka tuli käytettyä loppuu aina suihkun parissa. On se parempi olo iholla, ostin uuden. Vanhakoira oppii uusia temppuja.

P.S: Muista harjata hiukset ennen nukkumaan menoa näin poistat pölyn niistä ja tyyny pysyy puhtaana, aka kasvot pysyy puhtaina.

+

Men Expert Hydra Energetic Moisturizer ei sekoiteta nyt captain Americasta tuttuun Hydraan ) joka poistaa kasvoista tylsää ihonväriä, kiristävyyttä, rasituksen sekä uupumuksen merkkejä ja karheutta. Aamusuihkun jälkeen vähän tätä kasvoille ja iho ei hilseile - ja kun me tytöt haluamme koskea kasvojanne niin ei tarvitse pelätä että iho olisi huonossa kunnossa. käyttää C-vitamiini ja Oxygen CP teknologiaa.

Miestestaajan näkökulma : 
Amerikkalainen 34.v : ( Hydra Energetic Moisturizer ) Kiitos tyttöystävälle joka tän osti. Kasvojen iho ei kiristä enää ja tähän jää niinku koukkuun, nyt varmaan jo neljäs purkki odottamassa kolmosen loppuu. Oon suositellu jo parille kaverillekin.

+

Oral-B Hammasharja & tahna

Valkoinen hymy ei ole vain naisten etuoikeus. Mikään ei tee miehestä suukoteltavampaa kuin valkoiset hampaat, siitä tunnistaa että mies ylläpitää puhtauttaan ja haluaa tulla suukotelluksi. Ja sitten on ientulehdukset, verenmyrkytkset ja hidas kivulias kuolema... eh, takaisin asiaan.

"Kaikki on parempaa Bluetoothtilla!" Sheldon, The Big Bang Theory


Oral-B Pro 5000 SmartSeries with Bluetooth® on maailman ensimäinen sähköhammasharja jolla voi yhdistää bluetoothilla puhelimeensa Oral-B Appillä ja saada dataa livenä ja jälkikäteen - sekä muistutuksia jos tarve vaatii. Jos Ironmanillä olisi sähköhammasharja se olisi tämä. Pro 5000 puhdistaa hampaat, ikenet ja pysäyttää reikien muodostumisen ja pelastaa henkesi ( kts syyt yllä ). ;)

Miestestaajan näkökulma : 
Suomalainen 26.v : ( Oral-B Pro 5000 ) Hiton siisti, hammaslääkärikin anto kunniamaininnan ikenistä! Parempi ku mikää muu harja mitä oon käyttänyt, se eron huomaa. Mut nyt haluun tän bluetoothilla!

+

Oral-B 3D WHITE Luxe Glamour Shine poistaa dual silica aineilla 90% pintatahroista 5 päivässä, tänä itse kokeilemani tuote ja voin todistaa väittämän paikkaansa pitävyyttä - en tule enää koskaan käyttämään muuta ellei jotain maagista alalla tapahdu! Käytön jälkeen huomaat miten valkoisemmat , terveemmät ja killtävämmät hampaasi ovat, se tekee hymyilemisestä huomattavasti miellyttävämpää.

+

Tässä nykymiehen tehopaketti siistiin, huoliteltuun ulkonäköön ilman metroseksuaalisuus pelkoa.
Onko sulla tai sun miehellä jo jotain näistä?

Laitan alle vielä pari Bonus vinkkiä mutta tämä oli tässä! :D 


BONUS 1

Meikki/Iho:
Miehet voivat käyttää meikkiä peittämään ihon epätasaisuuksia, läiskiä, finnejä yms. huomaamattomasti - tämä tehdään 'irto muotoisilla' mineraalimeikillä jotka pöyritetään sudilla kasvoille jolloin se ei jää kasvojen karvustoon kiinni.
Suosittelen Bellápierren tai Idun puuterisia mieraalimeikki meikkivoiteita.


BONUS 2

Perus varma vaatetus ulos mentäessä...

Kahvi Treffit:
Siniset farkut + löysähkö mutta istuva uusi
valkoinen t-paita ( ei tekstiä kahvilaan )

Lounas:
 Khakit ( vaaleat kangashousut ) + vaalea sininen
tai vihreä ohut neule, jonka hihat on kääräisty ylös

Elokuvat:
Farkut + t-paita ( graafikka ja teksti sopii )

Illallinen:
Tummat kangashousut + Vaalea kauluspaita
mahd. pikkutakki, riippuu ravintolan tähdistä ( 4 ja yli )


Mä olin Niina - ja toivottavasti nautit postauksesta! 


C O N T A C T   M E
Ota yhteyttä, vaikka tuotteesi kokeilu mielessä :
ElvenSpirit@gmail.com

K A M E R A : Canon EOS M, 18 megapx

E D I T O I N  : http://bit.ly/VegasPro13B L O G I
MeikkiBeibi ~ http://meikkibeibi.blogspot.fi

F A C E B O O K
https://www.facebook.com/MeikkiBeibi

I N S T A G R A M
meikkibeibi ~ http://instagram.com/meikkibeibi

T W I T T E R
@Freywyn ~ https://twitter.com/Freywyn

T U M B L R
http://www.meikkibeibi.tumblr.com

F L I C K R
http://www.flickr.com/photos/meikkibeibi

Y O U T U B E
http://www.youtube.com/user/meikkibeibi

xoxo,
♥ Niina 

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Puhdas+ Kollageeni & Beauty Oil

Kollageeni (Collagen) on tämän hetken It-Tyttö, sitä näkee joka puolella ja kaikki haluavat sitä.


Votkut voisivat sanoa tätä hypetettyä kauneustuotetta/ravintolisää yliarvostetuksi - mutta se ei ole sitä missään määrin! Kollageeni on osa kehoamme, kirjaimellisesti 30% proteenista kehossamme on kollageenia. Nuorena sitä on runsaasti ja 25-vuotiaana tuotanto alkaa vähentyä elimmistössämme ja 40-vuotiaana se loppuu kokonaan - ja kaikki alkaa roikkua kohti maata... joko pelottaa. ;)

kauniit pakkau eikö olekin? simppeli, innovatiivinen, tyylikäs, puhdas. Nämä on suunnitellut Joni Kukkohovi eli SuperMoodin & Huippumallihaussa'n Anne Kukkohovi )

Kollageeni tekee ihosta kimmoisan, se rakentaa ja kosteuttaa ihoa - ja saa sen näyttämään kiinteämmältä ja sileämmältä. Bloginpitäjä itse on nyt 33-vuotias joten ihon kimmoisuus on jo se äärettömän tärkeä asia - muita kollageenista innostuneita ovat esimerkiksi Lucy Liu (Sherlock NYC), Beyonce (Queen Bey!) ja Jennifer Aniston (Friends).

Ko…

LUMENE Longwear Blur Foundation Meikkivoide

Sain toissapäivänä LUMENElta Joulupaketin jonka sisältä paljastui muun muassa LUMENEn "Longwear Blur Foundation" Meikkivoide ja "CC Color Correcting & Blurring Primer" pohjustusvoide!


Omasta takaa minulla jo olikin tuota Pitkäkestoista Meikkivoidetta sävyssä 0 Valon Hehkua (Light Ivory) joka on todella vaalea ja sopii kasvoihini ihanasti - kehon väriin vähän vähemmän. Joten olin innoissani kokeilemassa sävyä 1 Kultahiekka (Classic Beige)! En ollut myöskään törmännyt Lumenen nuden sävyiseen primeriin aikaisemmin, joten sormet syyhysivät päästä sillä leikkimään.


MAKEUP REVOLUTION haalinta (Kuvat & Video)

MAKEUP REVOLUTION haalinta! Kuulin tosiaan toisen kauneus tubettajan  ( HennaL, holla! ;) ) kautta Makeup Revolutionin tuotteista ja en voinut olla kokeilematta! MUR on uusi tulokas meikki maailmaan ja mikä näissä tuotteissa on ihanaa on hinta-laatusuhde! Esimerkiksi Urban Decaytä, Stilaa, MACia ja TooFacea duuppaavat tuotteet ovat ihanan pigmettisiä ja helposti levittyviä... ei voi olla kuin ostamassa. Tässä siis minun eka tilaukseni MURilta, ja toka tilaus on juuri tekeytymässä. ;)
1. What You Waiting For? Limited Edition Luomiväri Paletti7.20€ What You Waiting For? Paletti - 12 shimmeristä/hohtavaa pehmeää luomiväriä ja 6 ihanaa neutraalia mattaa luomiväriä. Suosikkini:  Can't Find The Brakes, Million Dollar Contract (M), Hot Track (M), Brand New Fans (M) ja Take a Chance.
Swatchit / Värinäytteet ( sori känny-kuvien laatua, mun ihanan kameran liitäntäjohto jäi maalle, pyhyy! :/ )Blendaantuvat hyvin keskenään, jopa nuo matat mikä onkin jo aikamoinen suoritus, pientä putoilua on mut…