keskiviikkona, toukokuuta 27

Nykymiehen Ulkonäkö Tehopaketti!

Nykymiehen Ulkonäkö Tehopaketti

Kauneuden ja ulkonäönhuollon perusteet -
näitä asioita tarvitsee nykypäivän mies, ilman että mennään metroseksuaalinen rajoille.

+

Grooming/Ulkonäkö

Remington Virtuaalisesti Tuhoutumaton HiustenleikkuriHC5880 )


Remington Virtually Indestructible Hair Clipper on Remingtonin kaikkien aikojen tehokkain hiusleikkuri, jota kehitettäessä on pidetty erityisesti mielessä niin voima kuin kestävyys. Cooleina sanoina/tehoina loistavat miehiset Super Torque -moottori ( torkkia ), japanilaista ruostumatonta terästä (samuraimiekat), moninaiset leikkuutoiminnot suuritehoisilla kuusiokantakiinnikkeillä, Lithium-akku 120h ajo-ajalla, särkymätön polykarbonaatti panssari design ( kestää kohlut ja putoamisen...testattu ), leikkurin ulkoinen panssari ontermoplastista elastomeeria ( TPE ), jota käytetään mm. sähkökaapeleissa, turvajalkineiden pohjamateriaalina ja moottorikelkan jalaksissa. Siitä saa pitävän otteen, se vähentää tärinää ja melua, suojaa lialta ja vedeltä... Hiustenleikkaus on kotona helpompaa kuin koskaan - ei teko syitä ilmestyä meidän kanssa treffeille huolimattoman näköisenä. Ja tuo säilytyskotelo ( sähkötykalu keissi ) voisiko se olla miehisempi? ;)


Miestestaajan näkökulma : 
Brasilialainen 45.v : Tää toimii hyvin. Oon jo pudottanut pari kertaa eikä se ole kärsinyt. En oo käyttänyt kaikkia 11 osaa, mutta ne neljä mitä nyt käytän tuli nopeesti suosikeiksi. Käytän hiuksiin ja trimmaamaan partaa. Vanha Remington kulkee myös mukana isossa, stailissa säilytyskotelossa.
Parasta: tehokkuus. Huonointa: ei ole. 
(suom.)

+

L'Oreal Men Expert

Jos et ota muuta niin ota ainakin nämä kaksi...

Men Expert Hydra Energetic Face Wash poistaa illalla
iholle tulleet ilmasaateet, pakokaasut, työpaikan sisäilman/ulkoilman saasteet. Tiesitkö että jos menet nukkumaan ne naamassa saat ISOT graaterit ( siis huokoset, sori pelottelu taktiikasta ) naamaan, lisäksi finnejä ( jopa aikuisällä ) ja ihosi voi muuttua vuosien varrella ongelmalliseksi ( liian rasvainen, liian herkkä, liian karhea ) joten iltasuihkun tai pesun yhteydessä kolikollinen tätä Face washia pitää kasvot ja tyynyn puhtaana ja iho ongelmia ei synny. Sisältää Cryo-tonicia joka viilentää ihoa, ja ei kuivata ( kuten esim saippua ).
Lopuksi iske 2:den herneen kokoinen määrä Hydra Energetic Moisturizer kasvoille.

Miestestaajan näkökulma : 
Suomalainen 55.v : Ai tämmöisiäkin on oli ensireaktio. Tää oli joululahja joka tuli käytettyä loppuu aina suihkun parissa. On se parempi olo iholla, ostin uuden. Vanhakoira oppii uusia temppuja.

P.S: Muista harjata hiukset ennen nukkumaan menoa näin poistat pölyn niistä ja tyyny pysyy puhtaana, aka kasvot pysyy puhtaina.

+

Men Expert Hydra Energetic Moisturizer ei sekoiteta nyt captain Americasta tuttuun Hydraan ) joka poistaa kasvoista tylsää ihonväriä, kiristävyyttä, rasituksen sekä uupumuksen merkkejä ja karheutta. Aamusuihkun jälkeen vähän tätä kasvoille ja iho ei hilseile - ja kun me tytöt haluamme koskea kasvojanne niin ei tarvitse pelätä että iho olisi huonossa kunnossa. käyttää C-vitamiini ja Oxygen CP teknologiaa.

Miestestaajan näkökulma : 
Amerikkalainen 34.v : ( Hydra Energetic Moisturizer ) Kiitos tyttöystävälle joka tän osti. Kasvojen iho ei kiristä enää ja tähän jää niinku koukkuun, nyt varmaan jo neljäs purkki odottamassa kolmosen loppuu. Oon suositellu jo parille kaverillekin.

+

Oral-B Hammasharja & tahna

Valkoinen hymy ei ole vain naisten etuoikeus. Mikään ei tee miehestä suukoteltavampaa kuin valkoiset hampaat, siitä tunnistaa että mies ylläpitää puhtauttaan ja haluaa tulla suukotelluksi. Ja sitten on ientulehdukset, verenmyrkytkset ja hidas kivulias kuolema... eh, takaisin asiaan.

"Kaikki on parempaa Bluetoothtilla!" Sheldon, The Big Bang Theory


Oral-B Pro 5000 SmartSeries with Bluetooth® on maailman ensimäinen sähköhammasharja jolla voi yhdistää bluetoothilla puhelimeensa Oral-B Appillä ja saada dataa livenä ja jälkikäteen - sekä muistutuksia jos tarve vaatii. Jos Ironmanillä olisi sähköhammasharja se olisi tämä. Pro 5000 puhdistaa hampaat, ikenet ja pysäyttää reikien muodostumisen ja pelastaa henkesi ( kts syyt yllä ). ;)

Miestestaajan näkökulma : 
Suomalainen 26.v : ( Oral-B Pro 5000 ) Hiton siisti, hammaslääkärikin anto kunniamaininnan ikenistä! Parempi ku mikää muu harja mitä oon käyttänyt, se eron huomaa. Mut nyt haluun tän bluetoothilla!

+

Oral-B 3D WHITE Luxe Glamour Shine poistaa dual silica aineilla 90% pintatahroista 5 päivässä, tänä itse kokeilemani tuote ja voin todistaa väittämän paikkaansa pitävyyttä - en tule enää koskaan käyttämään muuta ellei jotain maagista alalla tapahdu! Käytön jälkeen huomaat miten valkoisemmat , terveemmät ja killtävämmät hampaasi ovat, se tekee hymyilemisestä huomattavasti miellyttävämpää.

+

Tässä nykymiehen tehopaketti siistiin, huoliteltuun ulkonäköön ilman metroseksuaalisuus pelkoa.
Onko sulla tai sun miehellä jo jotain näistä?

Laitan alle vielä pari Bonus vinkkiä mutta tämä oli tässä! :D 


BONUS 1

Meikki/Iho:
Miehet voivat käyttää meikkiä peittämään ihon epätasaisuuksia, läiskiä, finnejä yms. huomaamattomasti - tämä tehdään 'irto muotoisilla' mineraalimeikillä jotka pöyritetään sudilla kasvoille jolloin se ei jää kasvojen karvustoon kiinni.
Suosittelen Bellápierren tai Idun puuterisia mieraalimeikki meikkivoiteita.


BONUS 2

Perus varma vaatetus ulos mentäessä...

Kahvi Treffit:
Siniset farkut + löysähkö mutta istuva uusi
valkoinen t-paita ( ei tekstiä kahvilaan )

Lounas:
 Khakit ( vaaleat kangashousut ) + vaalea sininen
tai vihreä ohut neule, jonka hihat on kääräisty ylös

Elokuvat:
Farkut + t-paita ( graafikka ja teksti sopii )

Illallinen:
Tummat kangashousut + Vaalea kauluspaita
mahd. pikkutakki, riippuu ravintolan tähdistä ( 4 ja yli )


Mä olin Niina - ja toivottavasti nautit postauksesta! 


C O N T A C T   M E
Ota yhteyttä, vaikka tuotteesi kokeilu mielessä :
ElvenSpirit@gmail.com

K A M E R A : Canon EOS M, 18 megapx

E D I T O I N  : http://bit.ly/VegasPro13B L O G I
MeikkiBeibi ~ http://meikkibeibi.blogspot.fi

F A C E B O O K
https://www.facebook.com/MeikkiBeibi

I N S T A G R A M
meikkibeibi ~ http://instagram.com/meikkibeibi

T W I T T E R
@Freywyn ~ https://twitter.com/Freywyn

T U M B L R
http://www.meikkibeibi.tumblr.com

F L I C K R
http://www.flickr.com/photos/meikkibeibi

Y O U T U B E
http://www.youtube.com/user/meikkibeibi

xoxo,
♥ Niina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SUOSITUS

Uusi lookki, Uudet meikit

Blogi on nyt saanut uuden minimalistisemman lookin. Ja tarkoituksena on jakaa taas blogissa meikkivinkkejäni sekä youtube videoitani kauneud...