Siirry pääsisältöön

Makeup Genius Aplikaatio!

Kävin juuri L'Oréal Parisin -meikkiapplikaation lanseeraustilaisuudessa Nellan ( @nellatörnroos ) kanssa - tämä sovellus on huikea elokuva-tekniikan taidonnäyte! "Makeup Genius" pesee kilpailevat Meikki appit mennen tullen koska se käyttää liikkeentunnistus softaa joka antaa kokeiltavan meikki lookin pysyä kasvoilla vaikka käännät päätäsi livellä peili näytöllä.


... sun on yksinkertaisesti pakko kokeilla tätä! ;D
Makeup Genius -meikkiapplikaation
( täällä hetkellä iOS )

Tässä kuvia illasta!


huone-hotellin design tiloissa vietettiin Meikki simulaattorin lanseerausta...kuohuvaa, pionejä ja keskusteluja somesta ja tinderistä...


Nellan kanssa samoissa harmaissa neuleissa... great minds think-a-like ;)


Zoe Saldanan (Star Trek, Avatar, yms.) bronssi-lookin tuotteet...


Suvi Tiilikaisen kauniin business-lookin tuotteet... tuo bronseri <3


Suvi Tiilikaisen seksikkään ilta-lookin tuotteet...


Makeup Genius lanseeraus tilaisuus hetki ennen hulinaa...


Selfiestä, Somesta, Andy Warhollista ja Vallansiirrosta...


Meikin kokeilua hi-tech elokuva-teknologialla...


Meikki-simulaattorin käyttö näyttö...


Saimme ihastella L'Orealin värimeikkejä...


Pientä naposteltavaa ja hyvää juttuseuraa Anniesta ( @mizzannieluv ), Ilonasta ( @eyeshadowand flame ), Marielasta ( @marielasarkima ) ja Pandasta ( @piecesofpanda ) ... <3


Käykää testaamassa Makeup Genius App - se on niin koukuttava ja niin valovuosia edelle muista meikkiapplikaatioista!

Ja jos testasit jo niin kerro mitä pidit (ihan mahtava eikö ollutkin!?) sovelluksesta?Makeup Genius meikkasi mut!


C O N T A C T   M E
Ota yhteyttä, vaikka tuotteesi kokeilu mielessä :
ElvenSpirit@gmail.com

K A M E R A : Canon EOS M, 18 megapx

E D I T O I N  : http://bit.ly/VegasPro13B L O G I
MeikkiBeibi ~ http://meikkibeibi.blogspot.fi

F A C E B O O K
https://www.facebook.com/MeikkiBeibi

I N S T A G R A M
meikkibeibi ~ http://instagram.com/meikkibeibi

T W I T T E R
@Freywyn ~ https://twitter.com/Freywyn

T U M B L R
http://www.meikkibeibi.tumblr.com

F L I C K R
http://www.flickr.com/photos/meikkibeibi

Y O U T U B E
http://www.youtube.com/user/meikkibeibi

xoxo,
♥ Niina 

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Puhdas+ Kollageeni & Beauty Oil

Kollageeni (Collagen) on tämän hetken It-Tyttö, sitä näkee joka puolella ja kaikki haluavat sitä.


Votkut voisivat sanoa tätä hypetettyä kauneustuotetta/ravintolisää yliarvostetuksi - mutta se ei ole sitä missään määrin! Kollageeni on osa kehoamme, kirjaimellisesti 30% proteenista kehossamme on kollageenia. Nuorena sitä on runsaasti ja 25-vuotiaana tuotanto alkaa vähentyä elimmistössämme ja 40-vuotiaana se loppuu kokonaan - ja kaikki alkaa roikkua kohti maata... joko pelottaa. ;)

kauniit pakkau eikö olekin? simppeli, innovatiivinen, tyylikäs, puhdas. Nämä on suunnitellut Joni Kukkohovi eli SuperMoodin & Huippumallihaussa'n Anne Kukkohovi )

Kollageeni tekee ihosta kimmoisan, se rakentaa ja kosteuttaa ihoa - ja saa sen näyttämään kiinteämmältä ja sileämmältä. Bloginpitäjä itse on nyt 33-vuotias joten ihon kimmoisuus on jo se äärettömän tärkeä asia - muita kollageenista innostuneita ovat esimerkiksi Lucy Liu (Sherlock NYC), Beyonce (Queen Bey!) ja Jennifer Aniston (Friends).

Ko…

LUMENE Longwear Blur Foundation Meikkivoide

Sain toissapäivänä LUMENElta Joulupaketin jonka sisältä paljastui muun muassa LUMENEn "Longwear Blur Foundation" Meikkivoide ja "CC Color Correcting & Blurring Primer" pohjustusvoide!


Omasta takaa minulla jo olikin tuota Pitkäkestoista Meikkivoidetta sävyssä 0 Valon Hehkua (Light Ivory) joka on todella vaalea ja sopii kasvoihini ihanasti - kehon väriin vähän vähemmän. Joten olin innoissani kokeilemassa sävyä 1 Kultahiekka (Classic Beige)! En ollut myöskään törmännyt Lumenen nuden sävyiseen primeriin aikaisemmin, joten sormet syyhysivät päästä sillä leikkimään.


MAKEUP REVOLUTION haalinta (Kuvat & Video)

MAKEUP REVOLUTION haalinta! Kuulin tosiaan toisen kauneus tubettajan  ( HennaL, holla! ;) ) kautta Makeup Revolutionin tuotteista ja en voinut olla kokeilematta! MUR on uusi tulokas meikki maailmaan ja mikä näissä tuotteissa on ihanaa on hinta-laatusuhde! Esimerkiksi Urban Decaytä, Stilaa, MACia ja TooFacea duuppaavat tuotteet ovat ihanan pigmettisiä ja helposti levittyviä... ei voi olla kuin ostamassa. Tässä siis minun eka tilaukseni MURilta, ja toka tilaus on juuri tekeytymässä. ;)
1. What You Waiting For? Limited Edition Luomiväri Paletti7.20€ What You Waiting For? Paletti - 12 shimmeristä/hohtavaa pehmeää luomiväriä ja 6 ihanaa neutraalia mattaa luomiväriä. Suosikkini:  Can't Find The Brakes, Million Dollar Contract (M), Hot Track (M), Brand New Fans (M) ja Take a Chance.
Swatchit / Värinäytteet ( sori känny-kuvien laatua, mun ihanan kameran liitäntäjohto jäi maalle, pyhyy! :/ )Blendaantuvat hyvin keskenään, jopa nuo matat mikä onkin jo aikamoinen suoritus, pientä putoilua on mut…