Siirry pääsisältöön

Bloggers' Inspiration Day 2015 - Mitä juuri tapahtui?

Mitä juuri tapahtui?


Kävin ystäväni avecina Bloggers' Inspiration Day:ssä jonka hostaa nyt 3. vuotta Indiedays.
Odotin bloggaajiin tutustumista, verkostoitumista, juttelua ja viihtymistä.


Etukäteen saimme kutsun jossa esiteltiin sponsorit ja heidän hashtaginsä sekä kilpailut... enpä odottanut että Inspispäivä olisi pelkkää sponsorilta toisella kiertämistä, jossa jokaisessa hashtag  kilpailu tai goodiebag jos mainitset somessasi tän yhtiön. Meni pari ekaa ständiä kunnes tajusin että tää oli koko päivän pointti...

Sen jälkeen loppui mun somettaminen päivästä, ei tehnyt mieli sanoa enää mitään sillä tuntui siltä että päivä järkättiin vaan riistämään näkyvyyttä bloggaajien someista. Sen verran kaupallinen maku jäi ettei mieli tee mennä toisten.


Ehdottomasti päivän parhaimmaksi hetkiksi nousivat kauneustubettajat joiden kanssa vietin koko päivän. Saatiin jutella, hengailla ja nauraa niin että vakavimmat bloggaajat katsoivat vähän kieroon. ;)


Ruoista ja juomista.


Parasta juomista oli Fresitan ihanat kesä cocktailit joihin taisi rakastua kaikki.Myös Voga jakoi auliisti viinejään sekä uutta Ginger Joe olutta joka maistui vappu simalle. ;)Mutta ruoan puolilla törmättiinkin ongelmiin - en tiennyt että jos et heti hyökkää ovesta syömään et saa kuin muutamaa alkupalaa. Ja kuten gluteenittoman ruokavalion ystäväni huomauttivat G-vapaata oli vain kirsikkatomaatit - ja kasvisruokavalioisille oli vain kirsikkatomaatit. :/


Alkupalat olivat kieltämättä herkullisia, ehkä siksi bloggaajat ottivat useampia - tai 
maukkaus hämmensi ja "annos per juhlija" laskut menivät mönkään. Jälkiruoat menivät heti loppuun, mutta onneksi Fresitalta löytyi suloisia kuppikakkuja. :)


Kauneustubettajana/bloggaajana en saanut tästä tilaisuudesta kuin cocktailin ja yhden video idean. Aika kuiva saldo.

Päivän parhaimmistoon nousi Lorealin piste jossa kerrottiin tuotteesta ja annettiin yksilöllistä ohjausta. Muissa pisteissä ... noh sanotaan että ajatusta, ideoita ja tietoa olisi voinut jakaa eikä vain yrittää pyrkiä bloggaajien instagrammiin.


Oikeasti, mitä juuri tapahtui?

Olisin voinut viettää Lauantaina paremminkin - koti sohvalta somettaen.

Plus Miinus Nolla. Sori.


C O N T A C T   M E
Ota yhteyttä, vaikka tuotteesi kokeilu mielessä :
ElvenSpirit@gmail.com

K A M E R A : Canon EOS M, 18 megapx

E D I T O I N  : http://bit.ly/VegasPro13B L O G I
MeikkiBeibi ~ http://meikkibeibi.blogspot.fi

F A C E B O O K
https://www.facebook.com/MeikkiBeibi

I N S T A G R A M
meikkibeibi ~ http://instagram.com/meikkibeibi

T W I T T E R
@Freywyn ~ https://twitter.com/Freywyn

T U M B L R
http://www.meikkibeibi.tumblr.com

F L I C K R
http://www.flickr.com/photos/meikkibeibi

Y O U T U B E
http://www.youtube.com/user/meikkibeibi

xoxo,
♥ Niina 

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Puhdas+ Kollageeni & Beauty Oil

Kollageeni (Collagen) on tämän hetken It-Tyttö, sitä näkee joka puolella ja kaikki haluavat sitä.


Votkut voisivat sanoa tätä hypetettyä kauneustuotetta/ravintolisää yliarvostetuksi - mutta se ei ole sitä missään määrin! Kollageeni on osa kehoamme, kirjaimellisesti 30% proteenista kehossamme on kollageenia. Nuorena sitä on runsaasti ja 25-vuotiaana tuotanto alkaa vähentyä elimmistössämme ja 40-vuotiaana se loppuu kokonaan - ja kaikki alkaa roikkua kohti maata... joko pelottaa. ;)

kauniit pakkau eikö olekin? simppeli, innovatiivinen, tyylikäs, puhdas. Nämä on suunnitellut Joni Kukkohovi eli SuperMoodin & Huippumallihaussa'n Anne Kukkohovi )

Kollageeni tekee ihosta kimmoisan, se rakentaa ja kosteuttaa ihoa - ja saa sen näyttämään kiinteämmältä ja sileämmältä. Bloginpitäjä itse on nyt 33-vuotias joten ihon kimmoisuus on jo se äärettömän tärkeä asia - muita kollageenista innostuneita ovat esimerkiksi Lucy Liu (Sherlock NYC), Beyonce (Queen Bey!) ja Jennifer Aniston (Friends).

Ko…

LUMENE Longwear Blur Foundation Meikkivoide

Sain toissapäivänä LUMENElta Joulupaketin jonka sisältä paljastui muun muassa LUMENEn "Longwear Blur Foundation" Meikkivoide ja "CC Color Correcting & Blurring Primer" pohjustusvoide!


Omasta takaa minulla jo olikin tuota Pitkäkestoista Meikkivoidetta sävyssä 0 Valon Hehkua (Light Ivory) joka on todella vaalea ja sopii kasvoihini ihanasti - kehon väriin vähän vähemmän. Joten olin innoissani kokeilemassa sävyä 1 Kultahiekka (Classic Beige)! En ollut myöskään törmännyt Lumenen nuden sävyiseen primeriin aikaisemmin, joten sormet syyhysivät päästä sillä leikkimään.


MAKEUP REVOLUTION haalinta (Kuvat & Video)

MAKEUP REVOLUTION haalinta! Kuulin tosiaan toisen kauneus tubettajan  ( HennaL, holla! ;) ) kautta Makeup Revolutionin tuotteista ja en voinut olla kokeilematta! MUR on uusi tulokas meikki maailmaan ja mikä näissä tuotteissa on ihanaa on hinta-laatusuhde! Esimerkiksi Urban Decaytä, Stilaa, MACia ja TooFacea duuppaavat tuotteet ovat ihanan pigmettisiä ja helposti levittyviä... ei voi olla kuin ostamassa. Tässä siis minun eka tilaukseni MURilta, ja toka tilaus on juuri tekeytymässä. ;)
1. What You Waiting For? Limited Edition Luomiväri Paletti7.20€ What You Waiting For? Paletti - 12 shimmeristä/hohtavaa pehmeää luomiväriä ja 6 ihanaa neutraalia mattaa luomiväriä. Suosikkini:  Can't Find The Brakes, Million Dollar Contract (M), Hot Track (M), Brand New Fans (M) ja Take a Chance.
Swatchit / Värinäytteet ( sori känny-kuvien laatua, mun ihanan kameran liitäntäjohto jäi maalle, pyhyy! :/ )Blendaantuvat hyvin keskenään, jopa nuo matat mikä onkin jo aikamoinen suoritus, pientä putoilua on mut…