Siirry pääsisältöön

Seerumit : Joe Blasco, Lumene, Clinique, LIVE ja Loreal


Tänään käydään läpi muutamia seerumeita joita ilman en haluaisi elää - ja miksi ilman näitä seerumeita ei halua elää. ;) Alla tietoa Joe Blascosta, Lumenesta, Cliniquesta, Livestä ja Lorealista...

Aloitetaan!


Sain testerin Cliniquen 'Clinique Smart' Custom Repair seerumia joka nimensä mukaan korjaisi iholla mitä ongelmia sieltä löytyy. Olen käyttänyt tätä seerumia nyt kaksi viikkoa, neljä pumppausta per ilta ja vaikken osaa sanoa onko seerumi tehnyt ihan kaiken mitä lupaa, sillä se on aika mahtava lista ( vähentää ryppyjä ja juonteita, kiinteyttää ja nostaa ihoa, vähentää tummia läiskiä ja tasaa ihon väriä, parantaa ihonpintaa ja sen hehkua ), mutta olen huomannut kuivien kohtien kosteutuneen (poskipäät ja leuka) sekä rasvaisten kohtien himmaavan päivän aikana rasvoittumistaan (otsa ja nenän alue), ihoni väri on parantunut ja ihoni näyttää kiinteämmältä. Mikä on aivan mahtavaa!Joe Blascon UltraLift Serum ja Eye Serum tuli käyttööni viime syksynä ja rakkauteni näihin kahteen ei tunne rajoja. En yksinkertaisesti halua elää ilman 'eye serumia' se poistaa tummia silmän alusiani, pitää ihon kosteana ja riittoisa sillä pitä tarvitsee  vain 1/3 pumppauksen. Huomaan kokeillessani muita silmänalus-seerumeita että silmän alusten tummuus palaa - joten En Halua elää ilman tätä.
UltraLift seerumi palauttaa hetkessä hehkun iholleni, se on kevyt ja saa joka ilta meikinpoiston jälkeen ihoni rentoutumaan ja tuntumaan terveeltä. UltraLift on myös mahtava meikinalle primeriksi koostumuksensa vuoksi.


LIVEn ripsiseerumi Lash P7 toimi yllättävän hyvin. Ostin tämän ihan kokeilu mielessä enkä olisi uskonut että ripset kasvoivat pituutta ja ripset olivat tuuheammat. Lash P7 käytin kuin nestemäistä eyelineria eli läpinäkyvä neste vietiin ihan ripsirajaan. Lash P7 taitavat rakastaa monet muiden arvostelujen perusteella, luonnonmukaisten raakaaineiden vuoksi - ja ymmärrän täysin miksisiihen ihastutaan. Ostin omani grouponin diilistä jota kannattaa hyväksi käyttää.


L'Oreal'in SkinPerfection seerumi yllätti toimivuudellaan. SkinPerfection on tarkoitettu seerumiksi ihon sävyä ja pintaa korjaamaan sekä pienentämään ihohuokosia - ennen kaikkea se on nuorelle iholla tarkoitettu seerumi sillä ihohuokoset ja ihonpinta eivät aina katso ikää. Ostin omani samalla kun ostin yhden 20:lle siskolleni. Käytin tätä yhdessä SkinPerfection kosteusvoiteen kanssa ja tuloksena oli kaunis ihon sävy ja sileys. Kyllä kiitos!


Lumenen Bright Skin Radiance Nectarin kirkastava tehohoito on paitsi täynnä C-vitamiinia niin se antaa kasvoille heti kirkastuneen, iloisen ja terveen hehkun, olematta öljyinen tai kiiltävä. Yritän nykyään käyttää tätä säästävästi sillä en halua että se loppuu! Pumppu pullo pitää huolen ettei tuote pääse kosketuksiin ilman ja sen saasteiden kanssa jolloin tietää että kasvoille tulee puhdasta (kirkastavaa) tavaraa. PS: Uskon että tätä käyttäessä iholla on selvä "ruskettuneen ihon" hehku. Tupla peukut ylös.

Mikä seerumi on itsellesi Must-Have, ihan ihan pakko olla kaapissa tuote? -
mä en usko että haluan enään olla ilman Joe Blascon Eye Serumia ja Lumenen Kirkastavaa Tehohoitoa. ;)


C O N T A C T   M E
Ota yhteyttä, vaikka tuotteesi kokeilu mielessä :
ElvenSpirit@gmail.com

K A M E R A : Canon EOS M, 18 megapx

E D I T O I N  : http://bit.ly/VegasPro13B L O G I
MeikkiBeibi ~ http://meikkibeibi.blogspot.fi

F A C E B O O K
https://www.facebook.com/MeikkiBeibi

I N S T A G R A M
meikkibeibi ~ http://instagram.com/meikkibeibi

T W I T T E R
@Freywyn ~ https://twitter.com/Freywyn

T U M B L R
http://www.meikkibeibi.tumblr.com

F L I C K R
http://www.flickr.com/photos/meikkibeibi

Y O U T U B E
http://www.youtube.com/user/meikkibeibi

xoxo,
♥ Niina 

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Puhdas+ Kollageeni & Beauty Oil

Kollageeni (Collagen) on tämän hetken It-Tyttö, sitä näkee joka puolella ja kaikki haluavat sitä.


Votkut voisivat sanoa tätä hypetettyä kauneustuotetta/ravintolisää yliarvostetuksi - mutta se ei ole sitä missään määrin! Kollageeni on osa kehoamme, kirjaimellisesti 30% proteenista kehossamme on kollageenia. Nuorena sitä on runsaasti ja 25-vuotiaana tuotanto alkaa vähentyä elimmistössämme ja 40-vuotiaana se loppuu kokonaan - ja kaikki alkaa roikkua kohti maata... joko pelottaa. ;)

kauniit pakkau eikö olekin? simppeli, innovatiivinen, tyylikäs, puhdas. Nämä on suunnitellut Joni Kukkohovi eli SuperMoodin & Huippumallihaussa'n Anne Kukkohovi )

Kollageeni tekee ihosta kimmoisan, se rakentaa ja kosteuttaa ihoa - ja saa sen näyttämään kiinteämmältä ja sileämmältä. Bloginpitäjä itse on nyt 33-vuotias joten ihon kimmoisuus on jo se äärettömän tärkeä asia - muita kollageenista innostuneita ovat esimerkiksi Lucy Liu (Sherlock NYC), Beyonce (Queen Bey!) ja Jennifer Aniston (Friends).

Ko…

LUMENE Longwear Blur Foundation Meikkivoide

Sain toissapäivänä LUMENElta Joulupaketin jonka sisältä paljastui muun muassa LUMENEn "Longwear Blur Foundation" Meikkivoide ja "CC Color Correcting & Blurring Primer" pohjustusvoide!


Omasta takaa minulla jo olikin tuota Pitkäkestoista Meikkivoidetta sävyssä 0 Valon Hehkua (Light Ivory) joka on todella vaalea ja sopii kasvoihini ihanasti - kehon väriin vähän vähemmän. Joten olin innoissani kokeilemassa sävyä 1 Kultahiekka (Classic Beige)! En ollut myöskään törmännyt Lumenen nuden sävyiseen primeriin aikaisemmin, joten sormet syyhysivät päästä sillä leikkimään.


MAKEUP REVOLUTION haalinta (Kuvat & Video)

MAKEUP REVOLUTION haalinta! Kuulin tosiaan toisen kauneus tubettajan  ( HennaL, holla! ;) ) kautta Makeup Revolutionin tuotteista ja en voinut olla kokeilematta! MUR on uusi tulokas meikki maailmaan ja mikä näissä tuotteissa on ihanaa on hinta-laatusuhde! Esimerkiksi Urban Decaytä, Stilaa, MACia ja TooFacea duuppaavat tuotteet ovat ihanan pigmettisiä ja helposti levittyviä... ei voi olla kuin ostamassa. Tässä siis minun eka tilaukseni MURilta, ja toka tilaus on juuri tekeytymässä. ;)
1. What You Waiting For? Limited Edition Luomiväri Paletti7.20€ What You Waiting For? Paletti - 12 shimmeristä/hohtavaa pehmeää luomiväriä ja 6 ihanaa neutraalia mattaa luomiväriä. Suosikkini:  Can't Find The Brakes, Million Dollar Contract (M), Hot Track (M), Brand New Fans (M) ja Take a Chance.
Swatchit / Värinäytteet ( sori känny-kuvien laatua, mun ihanan kameran liitäntäjohto jäi maalle, pyhyy! :/ )Blendaantuvat hyvin keskenään, jopa nuo matat mikä onkin jo aikamoinen suoritus, pientä putoilua on mut…