torstaina, toukokuuta 21

Seerumit : Joe Blasco, Lumene, Clinique, LIVE ja Loreal


Tänään käydään läpi muutamia seerumeita joita ilman en haluaisi elää - ja miksi ilman näitä seerumeita ei halua elää. ;) Alla tietoa Joe Blascosta, Lumenesta, Cliniquesta, Livestä ja Lorealista...

Aloitetaan!


Sain testerin Cliniquen 'Clinique Smart' Custom Repair seerumia joka nimensä mukaan korjaisi iholla mitä ongelmia sieltä löytyy. Olen käyttänyt tätä seerumia nyt kaksi viikkoa, neljä pumppausta per ilta ja vaikken osaa sanoa onko seerumi tehnyt ihan kaiken mitä lupaa, sillä se on aika mahtava lista ( vähentää ryppyjä ja juonteita, kiinteyttää ja nostaa ihoa, vähentää tummia läiskiä ja tasaa ihon väriä, parantaa ihonpintaa ja sen hehkua ), mutta olen huomannut kuivien kohtien kosteutuneen (poskipäät ja leuka) sekä rasvaisten kohtien himmaavan päivän aikana rasvoittumistaan (otsa ja nenän alue), ihoni väri on parantunut ja ihoni näyttää kiinteämmältä. Mikä on aivan mahtavaa!Joe Blascon UltraLift Serum ja Eye Serum tuli käyttööni viime syksynä ja rakkauteni näihin kahteen ei tunne rajoja. En yksinkertaisesti halua elää ilman 'eye serumia' se poistaa tummia silmän alusiani, pitää ihon kosteana ja riittoisa sillä pitä tarvitsee  vain 1/3 pumppauksen. Huomaan kokeillessani muita silmänalus-seerumeita että silmän alusten tummuus palaa - joten En Halua elää ilman tätä.
UltraLift seerumi palauttaa hetkessä hehkun iholleni, se on kevyt ja saa joka ilta meikinpoiston jälkeen ihoni rentoutumaan ja tuntumaan terveeltä. UltraLift on myös mahtava meikinalle primeriksi koostumuksensa vuoksi.


LIVEn ripsiseerumi Lash P7 toimi yllättävän hyvin. Ostin tämän ihan kokeilu mielessä enkä olisi uskonut että ripset kasvoivat pituutta ja ripset olivat tuuheammat. Lash P7 käytin kuin nestemäistä eyelineria eli läpinäkyvä neste vietiin ihan ripsirajaan. Lash P7 taitavat rakastaa monet muiden arvostelujen perusteella, luonnonmukaisten raakaaineiden vuoksi - ja ymmärrän täysin miksisiihen ihastutaan. Ostin omani grouponin diilistä jota kannattaa hyväksi käyttää.


L'Oreal'in SkinPerfection seerumi yllätti toimivuudellaan. SkinPerfection on tarkoitettu seerumiksi ihon sävyä ja pintaa korjaamaan sekä pienentämään ihohuokosia - ennen kaikkea se on nuorelle iholla tarkoitettu seerumi sillä ihohuokoset ja ihonpinta eivät aina katso ikää. Ostin omani samalla kun ostin yhden 20:lle siskolleni. Käytin tätä yhdessä SkinPerfection kosteusvoiteen kanssa ja tuloksena oli kaunis ihon sävy ja sileys. Kyllä kiitos!


Lumenen Bright Skin Radiance Nectarin kirkastava tehohoito on paitsi täynnä C-vitamiinia niin se antaa kasvoille heti kirkastuneen, iloisen ja terveen hehkun, olematta öljyinen tai kiiltävä. Yritän nykyään käyttää tätä säästävästi sillä en halua että se loppuu! Pumppu pullo pitää huolen ettei tuote pääse kosketuksiin ilman ja sen saasteiden kanssa jolloin tietää että kasvoille tulee puhdasta (kirkastavaa) tavaraa. PS: Uskon että tätä käyttäessä iholla on selvä "ruskettuneen ihon" hehku. Tupla peukut ylös.

Mikä seerumi on itsellesi Must-Have, ihan ihan pakko olla kaapissa tuote? -
mä en usko että haluan enään olla ilman Joe Blascon Eye Serumia ja Lumenen Kirkastavaa Tehohoitoa. ;)


C O N T A C T   M E
Ota yhteyttä, vaikka tuotteesi kokeilu mielessä :
ElvenSpirit@gmail.com

K A M E R A : Canon EOS M, 18 megapx

E D I T O I N  : http://bit.ly/VegasPro13B L O G I
MeikkiBeibi ~ http://meikkibeibi.blogspot.fi

F A C E B O O K
https://www.facebook.com/MeikkiBeibi

I N S T A G R A M
meikkibeibi ~ http://instagram.com/meikkibeibi

T W I T T E R
@Freywyn ~ https://twitter.com/Freywyn

T U M B L R
http://www.meikkibeibi.tumblr.com

F L I C K R
http://www.flickr.com/photos/meikkibeibi

Y O U T U B E
http://www.youtube.com/user/meikkibeibi

xoxo,
♥ Niina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SUOSITUS

Uusi lookki, Uudet meikit

Blogi on nyt saanut uuden minimalistisemman lookin. Ja tarkoituksena on jakaa taas blogissa meikkivinkkejäni sekä youtube videoitani kauneud...