torstaina, toukokuuta 14

Valmistautuminen shortsi- ja hamekauteen! (Sheivaus Opas)

Kevät on täällä ja mikään ei ole sen ihanampaa kuin hameiden ja shortsien paluu!
Mikä myös tarkoittaa sitä, että viimeistään nyt aletaan savottaan aka karvojen poistoon sääristä, kainaloista ja bikini rajasta. Suomalaisten luotetuin keino on sheivaus, ja mä ajattelinkin kertoa teille mun omat keinot ja vinkit tähän homman. Sain Indiedays'in  Bloggers' Inspiration Dayssä hyvän idea kevään aloitukseen ja heiltä lähtikin tuotepaketti mukaan ( suurin osa näistä tuotteista mulla olikin jo kaapissa mutta hys-hys. ;) )


Tärkeää! Sheivaa suihkun tekemässä lämmössä, eli tee tämä suihkun jälkeen koska silloin lämmin vesi on pehmittänyt karvatupia ja ihoa, ja sheivaus sujuu helposti, katso myös, että suihkun ovi on kiinni sillä kylmä ilma voi nostattaa ihon  ’kananlihalle’  jolloin veri ja röpelöinen lopputulos on taattu.

Sääret

Ekana eroon säärikarvoista, koska shortsit ja caprit ja bikinit! Mä käytän useimmiten Easy Shavin'iä koska silloin nään mistä höylään ja näin ei satu nirhauma ongelmia. Höylää vastakarvaan saadakseni tasaisimman tuloksen – joskus karvat voivat esim. pohkeissa kasvaa vinoon joten tieto omista sääristä on tässä tärkeää.Muista huuhdella höylyä joka vedon jälkeen ettei karvat jää kiinni terien väliin ja luo epätasaista sheivausta tai raapaisuja. Muista viimeistellä sheivaus kylmällä vedellä joka sulkee ihohuokosia ’rääkin’ jälkeen.


Jos sulla on ongelmia sisään kasvaneiden karvojen kanssa niin Hair Helper auttaa ehkäisemään niitä. ( käytän itse tätä uskonnollisesti bikinirajaan, just in case )


Milloin sheivaan uudestaan? 3 päivän välein jos haluat pitää kasvun näkymättömänä ( norm. kasvu ) ja joka toinen päivä jos haluat pysyä super sileänä joka päivä. Säärikarvojen takaisin kasvu ei kutita.


Kainalot

Topit, bikininyläosat, tuubit ja hihattomat kesämekot… mikään ei saa tuntemaan oloa yhtä mukavaksi kuin se, että voi huolettomasti vilkuttaa tai ottaa selfien näissä vaatteissa kun kainalot on sileät. Mä itse tunnen oloni paremmaksi kun kailokarvat on poissa, ja musta tuntuu että hikoilen vähemmän ja se ei tuoksu miltään kun kainalokarvat on poissa.


Voit käyttää vaahtoa, geeliä tai läpinäkyvää Easy Shavin' geeliä kuten allekirjoittanut, työstä geelihyvin ihokarva-alueelle, vedä ensin ylhäältä alas puoliväliin, huuhtele terä, vedä puolivälistä alas ja toista, vedä lopuksi alhaalta ylös - kainalokarvat puristuu kahteen suuntaan käsiemme ollessa alhaalla joten niitä pitää mutta niitä ei tarvitse sheivata kahteen suuntaan - näin saadaan tasaisin tulos toppi kauteen. ;)

Milloin sheivaan uudestaan? Jos kasvu on normaalia voit sheivata 5 päivän välein ilman että sänki kasvaa turhan suureksi. Kainalokarvojen takaisin kasvu ei kutita.

Bikiniraja

Mikään ei nolota yhtä paljon kuin pelätty bikini hämähäkki! Aka bikinipöksyistä töpöttävät karvat.
Bikiniraja sheivataan myös bikinien mukaan mitä pienemmät bikinit sitä isommat rajaukset.


 Tee tämä suihkun jälkeen koska silloin lämmin vesi on pehmittänyt karvatupia ja ihoa ja sheivaus sujuu helposti.  Bikini rajaus kannattaa tehdä aina hieman saksilla trimmattuun lyhyeen karvaan, voit pitää bikinin alaosaa ekalla kerralla päällä jotta näet mitä tarvitsee poistaa, vedä bikini hieman yhteen jottet vedä höylällä kangaaseen.

Ota ehdottomasti läpinäkyvää Easy Shavin'iä ja laita se halutulle alueelle. Käytä bikini alueen sheivaukseen aina hyvin terävää/uutta höylää. Muista sheivauksen jälkeinen kylmä vesi.


Tällä alueella ei leikitä joten muista käyttää viilentävää Nice n'Coolia tai sisäänkasvaneiden karvojen estävää Hair Helperiä jotta kaikki sujuu kivasti.Milloin sheivaan uudestaan? 2 päivän välein – ja valmistaudu kutinaan kun karvat alkavat kasvaa siksi NIMI viilentääkin mukavasti. Älä raavi tai saat punaisia näppylöitä.Oikein ihanaa kevättä ja shortsikautta – toivottavasti mun vinkeistä oli hyötyä! Ensikertaan!
P.S: Kiitos Indiedayssille, ja rfsu:lle joka ajaa terveen seksuaalisuuden ja omankehon päätösvallan asiaa – oli ilo tehdä collabi teidän kanssa.
"RFSU: Oikeus ilmaiseen aborttiin, ehkäisyvälineisiin ja seksuaalivalistukseen, lainsäädännön tuntemus, tasa-arvoisuus, koulutettu hoitohenkilöstö, elämä ilman syrjintää jne. – kaikki nämä ovat keskeisiä asioita taistelussa köyhyyttä vastaa ja sukupuolitautien ehkäisytyössä. RFSU on jo pitkään ollut mukana kansainvälisissä projekteissa vaikuttamassa seksuaalioikeuksiin ja –terveyteen."C O N T A C T   M E
Ota yhteyttä, vaikka tuotteesi kokeilu mielessä :
ElvenSpirit@gmail.com

K A M E R A : Canon EOS M, 18 megapx

E D I T O I N  : http://bit.ly/VegasPro13B L O G I
MeikkiBeibi ~ http://meikkibeibi.blogspot.fi

F A C E B O O K
https://www.facebook.com/MeikkiBeibi

I N S T A G R A M
meikkibeibi ~ http://instagram.com/meikkibeibi

T W I T T E R
@Freywyn ~ https://twitter.com/Freywyn

T U M B L R
http://www.meikkibeibi.tumblr.com

F L I C K R
http://www.flickr.com/photos/meikkibeibi

Y O U T U B E
http://www.youtube.com/user/meikkibeibi

xoxo,
♥ Niina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SUOSITUS

Uusi lookki, Uudet meikit

Blogi on nyt saanut uuden minimalistisemman lookin. Ja tarkoituksena on jakaa taas blogissa meikkivinkkejäni sekä youtube videoitani kauneud...