keskiviikkona, toukokuuta 27

Puhdas+ Kollageeni & Beauty Oil

Kollageeni (Collagen) on tämän hetken It-Tyttö, sitä näkee joka puolella ja kaikki haluavat sitä.


Votkut voisivat sanoa tätä hypetettyä kauneustuotetta/ravintolisää yliarvostetuksi - mutta se ei ole sitä missään määrin! Kollageeni on osa kehoamme, kirjaimellisesti 30% proteenista kehossamme on kollageenia. Nuorena sitä on runsaasti ja 25-vuotiaana tuotanto alkaa vähentyä elimmistössämme ja 40-vuotiaana se loppuu kokonaan - ja kaikki alkaa roikkua kohti maata... joko pelottaa. ;)

kauniit pakkau eikö olekin? simppeli, innovatiivinen, tyylikäs, puhdas. Nämä on suunnitellut Joni Kukkohovi eli SuperMoodin & Huippumallihaussa'n Anne Kukkohovi )

Kollageeni tekee ihosta kimmoisan, se rakentaa ja kosteuttaa ihoa - ja saa sen näyttämään kiinteämmältä ja sileämmältä. Bloginpitäjä itse on nyt 33-vuotias joten ihon kimmoisuus on jo se äärettömän tärkeä asia - muita kollageenista innostuneita ovat esimerkiksi Lucy Liu (Sherlock NYC), Beyonce (Queen Bey!) ja Jennifer Aniston (Friends).

Kollageenin ottaminen kapseleina tai tehojuomana on paras tapa saada sitä tarpeeksi, tehokkaasti ja nopeasti - kollageeni on se ihmeaine joka myös estää arpien ja raskausarpien muodostumista (diettiläiset huomio, painonpudotus voi luoda raskausarpia joita kollageenilla voi ehkäistä), sekä  ihon veltostumisen, juonteiden ja ryppyjen muodostumista, se myös estää kuberoosan ja maksaläiskien ilmentymistä. *hallelujah!*Itse kokeilin Sun CapsuleitaCollagen Wateria, Youth Capsuleita ja Beauty Oilia- ensi silmäyksellä sana kalakollageeni aiheutti hämmennystä kunnes minulle selitettiin että tuo kollageeni tulee kalan nahasta, tämä on mielestäni todella hyvä tapa käyttää kaikki ruokaan ja muuhun menevät osat kalasta, jottei mikään mene hukkaan, tai turhaan kaatopaikalle.Collagen WaterKotimaista Collagen Wateriä tulee veden, mustikan, omenan ja karpalon makuisena. Yksi ravintolisä juoma per päivä toimii hyvänä kollagen tehohoitona. Maku oli miellyttävä, eikä yhtään kalainen. ;) Hinta on 3,99€ mikä tarkoittaakin suurimmalle osaa meistä sitä että hinta itse tekee juomasta kuuri luontoisen. Mutta vinkkinä kaikki neljä makua pakettina kympillä hyvinvoinnin.fi nettikaupasta.


Näen jo sielunisilmin miten Aasiassa suomalainen Collagen Water olisi hitti tuote, Aasilainen kauneustieto on vakiinnuttamassa paikkansa Innovatiivisena Tuote-kehittäjänä joten Puhdas+ Collagen Water on meidän pieni askeleemme kohti samaa Super Foodiemme Karpalon, Puolukan, Mustikan ja Tyrnin kanssa. Hyvä puhdas Suomi. :)
Gluteeniton, Lisäaineeton, Laktoositon, Säilöntäaineeton, Makeuttamaton, Sokeriton.Sun Capsules


Sun Capsuleiden paketillisen kuurin aloitin samantien, siinä yhdistyy kaikista aurinko/rusketuskapseleista tuttu beetacaroteeni ja lisäksi näissä tableteissä tulee kollageenia ja uutta NutroxSun yhdistettä joka on suun kautta nautittava aurinkosuoja, joka estää UV-säteiden (UVA ja UVB) haitta vaikutuksen soluihin. Se estää ihon palamista ja tehostaa ruskettumista. Kyllä kiitos!


Musta on ihana saada kesällä rusketus - mutta tehdä se turvallisesti ja palamatta. Näitä otetaan kaksi päivässä, ja vedetään 60kpl paketti loppuun. Paketin hinta on n. 50€.
Gluteeniton. Laktoositon. 2 caps. sis. Sitrusrosmariiniuute 250mg, Kalakollageeni 200mg, C-vitamiini 80mg (100 %*), A-vitamiini 0,8mg (100 %*), E-vitamiini 20mg (166 %*).Beauty Oil


Tyrninsiemenöljystä tehonsa saava Beauty Oil tuoksuu ihanan lämpimältä, tyrninsiemenöljyn kerrotaan korjaavan ihoa vilkastuttaen pintaverenkiertoa ja uudistaen pinnan soluja. Mukana tulee manteli, kookos,oliivi ja auringonkukkaöljyjä. Öljystä tekee ihanan suomalaisen se että sen päätähtenä on suomalainen supermarja Tyrni.


Olen levittänyt tätä iltaisin meikin poiston jälkeen kasvoille niin että laitan yhden pumppauksen kämmenelle, hieron sen lämpimäksi käsien välissä, ja painele kasvojen keskeltä ulos päin sekä kaulalle ja dekolteelle (rintakehälle). Ensin pidin tuoksua omituisena, mutta hetken kuluttua siitä tuli ihanan lämmin ja Tyrnin tuoksuinen ja aloin pitää siitä.
Yön jälkeen puhdistan kasvot kasvovedellä jottein mahd. extra öljyisyys jää iholla ja meikin alle.
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond Oil)*, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tocopherol.
* = luomuYouth Capsules


Youth Capsulit ovat täynnä Kollageeniä, ja Biotiinia joka pitää huolta kynsistä ja hiuksista, sekä Glutationia, molekyyliä joka ikääntyessä vähenee elimmistöstämme. Mukana tulee myös piristävää C-vitamiinia joka kiihdyttää kehon oman kollageenin tuotantoa. Olen syönyt aikaisemminkin Biotiinia hyvin tuloksin joten olin tätä innoissani aloittamassa.


Näiden aloitus alkaakin heti Sun Capsuleiden jälkeen. Näitä otetaan myös 2 päivässä ja hintaa 60 caps.paketille on n. 46€.
Gluteeniton, Soijaton, Hiivaton, Sokeriton, Laktoositon, Säilöntäaineeton, Makeuttamaton. 2 caps. sis. Kalakollageenia 500 mg, Biotiinia 200 mg (400 %*), L-glutationia 50 mg, Sinkkiä 7,5 mg (75 %*), C-vitamiinia 60 mg (75 %*)


Oletko kokeillut kollageeni tuotteita, mitä eroja olet huomannut 
ihossasi? Kuulisin tosi mielelläni tarinoitanne, kerro kerro kerro, täällä tai Facbookissa :)*New Organics Oy joka valmistaa Puhdas+ tuotteita on uusi täysin suomalainen, innovatiivinen kasvuyritys, joka keskittyy tarjoamaan suomalaisille, pohjoismaisille ja eurooppalaisille kuluttajille puhtaita, orgaanisia ja ekologisia terveys- ja hyvinvointituotteita. 


Lisää tieto saat täältä : http://www.puhdascaps.fi/ajankohtaista.html


Suomalainen Puhdas+ on Järvenpääläinen yritys joka antaa arvoiksensa *täydellisen rehellisyyden, tuotteiden puhtauden, ekologisuuden ja orgaanisuuden sekä luottamuksen. Tuotteiden valmistuksessa käytettävä toimintajärjestelmä täyttää sekä kansalliset vaatimukset että EU-vaatimukset, omavalvonnan, HACCP:n - ja tuotekehitys, valmistus ja pakkaamistoiminta on sertifioitu ISO22000:lla.


C O N T A C T   M E
Ota yhteyttä, vaikka tuotteesi kokeilu mielessä :
ElvenSpirit@gmail.com

K A M E R A : Canon EOS M, 18 megapx

E D I T O I N  : http://bit.ly/VegasPro13B L O G I
MeikkiBeibi ~ http://meikkibeibi.blogspot.fi

F A C E B O O K
https://www.facebook.com/MeikkiBeibi

I N S T A G R A M
meikkibeibi ~ http://instagram.com/meikkibeibi

T W I T T E R
@Freywyn ~ https://twitter.com/Freywyn

T U M B L R
http://www.meikkibeibi.tumblr.com

F L I C K R
http://www.flickr.com/photos/meikkibeibi

Y O U T U B E
http://www.youtube.com/user/meikkibeibi

xoxo,
♥ Niina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SUOSITUS

Uusi lookki, Uudet meikit

Blogi on nyt saanut uuden minimalistisemman lookin. Ja tarkoituksena on jakaa taas blogissa meikkivinkkejäni sekä youtube videoitani kauneud...