keskiviikkona, joulukuuta 31

LUMENE Longwear Blur Foundation Meikkivoide

Sain toissapäivänä LUMENElta Joulupaketin jonka sisältä paljastui muun muassa LUMENEn "Longwear Blur Foundation" Meikkivoide ja "CC Color Correcting & Blurring Primer" pohjustusvoide!


Omasta takaa minulla jo olikin tuota Pitkäkestoista Meikkivoidetta sävyssä 0 Valon Hehkua (Light Ivory) joka on todella vaalea ja sopii kasvoihini ihanasti - kehon väriin vähän vähemmän. Joten olin innoissani kokeilemassa sävyä 1 Kultahiekka (Classic Beige)! En ollut myöskään törmännyt Lumenen nuden sävyiseen primeriin aikaisemmin, joten sormet syyhysivät päästä sillä leikkimään.
CC Blur Pohjustusvoide on nudensävyinen primer, joka korjaa ihonsävyä ja antaa meikille lisäkestoa, ja sisältää arktista villi puolukkaa joka hoitaa ihoa. ( Paraben vapaa. Silikoni-pohjainen )

Pitkäkestoinen Blur Meikkivoide on samettinen meikkivoide, joka saa heti ihon näyttämään tasaiselta ja virheettömältä, ja sisältää arktista villiä lakkaa joka kirkastaa ihoa. ( Paraben ja tuoksu vapaa. SPF 15 )


Swatchit, puristettuna : CC Blur Primer, Blur Foundation Sävy 0, Blur Foundation Sävy 1.


Swatchit, levitettynä : CC Blur Primer, Blur Foundation Sävy 0, Blur Foundation Sävy 1.

CC Blur Pohjustusvoide oli ilon ( toimii! ) ja surun ( rullaantuu ) aihe, mutta testaile sitä tällä viikolla ja ilmoittelen miten se lähtee toimimaan. Voi olla, että nämä kaksi kokeiluani ovat tuubin alun takia tai kosteusvoiteeni takia - tutkin asiaa.

Halusin ehdottomasti testata miten Nolla ja Ykkönen erositvat väreiltään. Koska tiesin Nollan sopivan kasvojeni sävyyn hienosti olikin miettynyt josko Ykkönen sopisi yhdistämään kasvojen ja kehon värin? Kävin katsokaas pitkästä aikaa kesälomalla välimeren alueella ja tuliaisina tuli muunmuassa ihana rusketus!


Mutta tämänpäivän ongelmani onkin ollut että jokapäiväinen kasvojen pesu on poistanut rusketustani tehokkaammin naamasta kuin muualta kehosta... Iiik! Tämä ei ole niin suuri ongelma talvisin, kun koko keho on vaatteiden peitossa, mutta heti kun haluan pitää avoimempi kaulaista paitaa... Iiik. Joten halusin kokeilla jos 1:nen poistaisi tuon ongelman! Alla swatchesja jossa näette Nollan, Ykkösen ja niihen 50/50 sekoituksen ( voikun olen nokkela! ;) )


Levitettynä : 0, 1 ja 50/50 sekoitus.


Paremmin iholle levitettynä : 0, 1 ja 50/50 sekoitus.


{ Vaaleammassa valossa }  Paremmin iholle levitettynä : 0, 1 ja 50/50 sekoitus.

Kun ensimmäisen kerran kuulin meikkivoiteiden sekoittamisesta toisiinsa olin kuin kivellä päähän lyöty - "ai että niitä voi vaan sekoitella?" taisin sanoa ääneen. Ja se on tosiaan totta! Siitä vaan kokeilemaan kahta sävyä yhteen supermarketissa ja saatat löytää sen täydellisen meikkivoiteen!

Kuten kuvitella saattoi Ykkönen on täydellinen väri kun haluan, että verhot matchaa mattoon. Heheh! Joo omituinen tapa sanoa kasvot samanväriset kun loppu kroppa. ;D

A R V O S T E L U :

 R A K E N N E
Meikkivoide on todella yhtä samettinen kuin lupaa. Longwear Blur Foundation liukuu kasvoilla sulavasti ja pienentää poskipäilläni oleviä huokosia ainakin 50%., ne näkyvät, mutta vain tietyssä valossa, tietyssä kulmassa ja kun on parin sentin päässä katsomassa.  M A H T A V A A! 

T U N T U
Tuntuu iholla samettiselta koskettaa. Kevyt, lähes olematon iholla. Yhdellä kerroksella ongelmaton iho peittyy ja luonnollinen kauneus korostuu.

L O P P U T U L O S
Lopputulos on ihanan pehmeä, samettisen näköinen ja tuntuinen.
Tasoittaa kauniisti ihoa, peittää blur-tekniikalla ihohuoksia sekä microjuonteita.
Helppo levittää vaikka käsin, nopeutta tarvitsevina aamuina - itse käytin Beauty Blenderiä joka vielä lisää luonnollisuuden tuntua ja näköä.
Ei jää kiinni otsan juonteisiin - mutta helpommin suunpieliin.


C O N T A C T   M E
Ota yhteyttä, vaikka tuotteesi kokeilu mielessä :
ElvenSpirit@gmail.comB L O G I
MeikkiBeibi ~ http://meikkibeibi.blogspot.fi

F A C E B O O K
https://www.facebook.com/MeikkiBeibi

I N S T A G R A M
niinac ~ http://instagram.com/niinac

T W I T T E R
@Freywyn ~ https://twitter.com/Freywyn

T U M B L R
http://www.meikkibeibi.tumblr.com

Y O U T U B E
http://www.youtube.com/user/meikkibeibi

xoxo,
♥ Niina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SUOSITUS

Uusi lookki, Uudet meikit

Blogi on nyt saanut uuden minimalistisemman lookin. Ja tarkoituksena on jakaa taas blogissa meikkivinkkejäni sekä youtube videoitani kauneud...