Siirry pääsisältöön

Rakennekynnet Osa 1: Parhaan Kynsisalongin Metsästys

Parhaan Kynsisalongin Metsästys
Rakennekynnet Osa 1

Kaikki kynsisalongit eivät ole luotu yhdenvertaisiksi. Eri muotoisia kynsiä, syviä hionta railoja ja rahastuksen makua...MeikkiBeibi ja NJ Salon.


NJ Salon

Vaikka lopputulos akryllilla oli usein kaunis, teko prosessista jäin hieman kivuliaat sormet päiväksi, ja kun kynnet kasvoivat alkoi kynnen ja akryllin raja usein repsottaa. Kynsisalongin ilmastoiti oli turhan vieno, ja sinne astuessa alkoi ahdistaa henkeä.

NJ Salon
Viimeisellä kerralla kynnet olivat eri mittaisia ja eri tyylillä ( esim. pyöristetty neliö ja suippoontuva neliö ) tästä syystä oli aika vaihtaa kynsisalonkia.


NJ Salon: Akryllihuolto: 40€ mukana yksivärinen lakkaus
NJ SalonMeikkiBeibi ja La Chica. 


La Chica

Huollon yhteydessä vaihdoimme akryllin geeliin. Nuori uusi työntekijä puhui hieman huonosti suomea mikä aiheutti väärinkäsityksen hinnoista ja sain tästä tunteen että jokin ei ollut oikein, että minulta yrittettiin tällä 'väärin ymmärtämisellä' rahastaa hieman lisää.  Ilmastointikin oli pienessä lasikopissa turhan hento, kynsisalonkiin astuessa alkoi taas ahdistaa henkeä, jätinkin tahallani oven auki.
Myös kynsilakan valinta aiheutti  huolta kun kyse oli "uv-valoon reakoivasta neon lakasta" - eikä perus "neon lakasta". ( vieläkin mietin, että miksei alle laitettu valkoista joka olisi pelastanut värin? ), onneksi Turun Kosmebloggaaja Miitin tytöt ihastuivat väriin, eikä tullut noloja hetkiä.

La Chica (Avonin Mineral Crush 'Topaz' lakka päällä)

Soitin kynsisalongin managerille seuraavana päivänä ja kysyin miksi huollosta veloitettiin täysi kynsienlaiton hinta, johon vastaus oli että lakkaus maksoi osan. Tämä oli täysin ok, JOS kynsiteknikko olisi tämän kertonut etukäteen jotta olisin voinut ns. ekstra maksusta kieltäytyä - teknikko tiesi etten ollut heillä aikaisemmin käynyt joten kommunikointi virhe maksoi minulle ektra 20€. Nyyh! Minulla on kirjoilla heillä 10% alennus mutta luettuanne seuraavan kohdan tiedätte miksi en sinne palaa. ( kts. Meikkibeibi ja Miss Lis )


Geelikynsien huolto: 55€ + Geelilakkaus 20€


Meikkibeibi ja Miss Lis. Iiiiik! Kynsi taittui, siihen sattuu, tarvitsen nopean huollon/poiston! Onneksi Miss Lis on stockan 7.kerroksessa auki aina kun Stockmannkin on auki. Sain ajan muutaman tunnin päähän Svetlanalle joka poisti taidokkaasti geelikynteni ( vaikka pelkäänkin niitä hiontalaitteita ). Miss Lis oli kynsisalongiksi miellyttävän tilava, ja hyvin ilmastoitu. Täällä myös selvisi että La Chican kynsiteknikko oli viilannut liian syvälle geelikynsiäni..... mutta Mizz Lisin teknikko osasi taitavasti jättää jonnekin akrylliä jottei kynteni katkea, ja jotta railot jotka La Chica sinne jätti pysyävät edes hieman piilossa.Miss Lisin loistavan palvelun jälkeen uskon taas hetken aikaa, että kynsijumalat ovat puolellani!
Tiedän palaavani Miss Lisiin ja heidän ihanien orly-lakkojen pariin.

Geelikynsien poisto: 45€


Rakennekynnet Osa 2 tulossa pian!

Minkälaisia rakennekynsi kokemuksia sinulle tai ystävälläsi on, missä kannattaa käydä ja kenellä ja mitä kannattaa karttaa?

♥ Plz tilaa, kommentoi & jaa. ♥

xoxo,
♥ Niina 


C O N T A C T   M E
Ota yhteyttä, vaikka tuotteesi kokeilu mielessä :
ElvenSpirit@gmail.com

K A M E R A : Canon EOS M, 18 megapx

E D I T O I N  : http://bit.ly/VegasPro13B L O G I
MeikkiBeibi ~ http://meikkibeibi.blogspot.fi

F A C E B O O K
https://www.facebook.com/MeikkiBeibi

I N S T A G R A M
meikkibeibi ~ http://instagram.com/meikkibeibi

T W I T T E R
@Freywyn ~ https://twitter.com/Freywyn

T U M B L R
http://www.meikkibeibi.tumblr.com

F L I C K R
http://www.flickr.com/photos/meikkibeibi

Y O U T U B E
http://www.youtube.com/user/meikkibeibi


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Puhdas+ Kollageeni & Beauty Oil

Kollageeni (Collagen) on tämän hetken It-Tyttö, sitä näkee joka puolella ja kaikki haluavat sitä.


Votkut voisivat sanoa tätä hypetettyä kauneustuotetta/ravintolisää yliarvostetuksi - mutta se ei ole sitä missään määrin! Kollageeni on osa kehoamme, kirjaimellisesti 30% proteenista kehossamme on kollageenia. Nuorena sitä on runsaasti ja 25-vuotiaana tuotanto alkaa vähentyä elimmistössämme ja 40-vuotiaana se loppuu kokonaan - ja kaikki alkaa roikkua kohti maata... joko pelottaa. ;)

kauniit pakkau eikö olekin? simppeli, innovatiivinen, tyylikäs, puhdas. Nämä on suunnitellut Joni Kukkohovi eli SuperMoodin & Huippumallihaussa'n Anne Kukkohovi )

Kollageeni tekee ihosta kimmoisan, se rakentaa ja kosteuttaa ihoa - ja saa sen näyttämään kiinteämmältä ja sileämmältä. Bloginpitäjä itse on nyt 33-vuotias joten ihon kimmoisuus on jo se äärettömän tärkeä asia - muita kollageenista innostuneita ovat esimerkiksi Lucy Liu (Sherlock NYC), Beyonce (Queen Bey!) ja Jennifer Aniston (Friends).

Ko…

LUMENE Longwear Blur Foundation Meikkivoide

Sain toissapäivänä LUMENElta Joulupaketin jonka sisältä paljastui muun muassa LUMENEn "Longwear Blur Foundation" Meikkivoide ja "CC Color Correcting & Blurring Primer" pohjustusvoide!


Omasta takaa minulla jo olikin tuota Pitkäkestoista Meikkivoidetta sävyssä 0 Valon Hehkua (Light Ivory) joka on todella vaalea ja sopii kasvoihini ihanasti - kehon väriin vähän vähemmän. Joten olin innoissani kokeilemassa sävyä 1 Kultahiekka (Classic Beige)! En ollut myöskään törmännyt Lumenen nuden sävyiseen primeriin aikaisemmin, joten sormet syyhysivät päästä sillä leikkimään.


MAKEUP REVOLUTION haalinta (Kuvat & Video)

MAKEUP REVOLUTION haalinta! Kuulin tosiaan toisen kauneus tubettajan  ( HennaL, holla! ;) ) kautta Makeup Revolutionin tuotteista ja en voinut olla kokeilematta! MUR on uusi tulokas meikki maailmaan ja mikä näissä tuotteissa on ihanaa on hinta-laatusuhde! Esimerkiksi Urban Decaytä, Stilaa, MACia ja TooFacea duuppaavat tuotteet ovat ihanan pigmettisiä ja helposti levittyviä... ei voi olla kuin ostamassa. Tässä siis minun eka tilaukseni MURilta, ja toka tilaus on juuri tekeytymässä. ;)
1. What You Waiting For? Limited Edition Luomiväri Paletti7.20€ What You Waiting For? Paletti - 12 shimmeristä/hohtavaa pehmeää luomiväriä ja 6 ihanaa neutraalia mattaa luomiväriä. Suosikkini:  Can't Find The Brakes, Million Dollar Contract (M), Hot Track (M), Brand New Fans (M) ja Take a Chance.
Swatchit / Värinäytteet ( sori känny-kuvien laatua, mun ihanan kameran liitäntäjohto jäi maalle, pyhyy! :/ )Blendaantuvat hyvin keskenään, jopa nuo matat mikä onkin jo aikamoinen suoritus, pientä putoilua on mut…