Siirry pääsisältöön

Juhannus Tulee! Suunnitelmia? ( Sinkkuelämää )

Myrskypäivän ajatuksia...

Mulla ei ole suunnitelmia juhannukselle. 

Horisontissa tummia pilviä

Toisin sanoen mulla on viikko aikaa tehdä jotain suunnitelmia tuolle viikonlopulle.

Kerääntyvää myrskyä Rautatientorilla

Erosin miehestäni uutena vuonna joten vietän ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen juhannuksen yksin. Ei silti, että avioliiton loppu vuosissa olisi ollut paljon yhteistä tekemistä. 

Kerääntyvää myrskyä

 Ajatus siitä että nyt pitäisi tehdä jotain koska on pyhä tuntuu sinkkuna olevalle tärkeämmältä. Ihan kuin olisi nyt pakko mennä kun ei oo ketään kotona. Olenkin katsellut Seurasaaren Juhannusta ja Viking XPRS päiväristeilyjä sillä silmällä...

Kahvia, tiikerikakkua ja päiväm meikki

Ja sitten ongelmaan. Meenkö mä sinne yksin? 
Huono avioliitto ajoi pois hatarampia ystävyyssuhteita kun kaikki energia siirtyi avioliiton pelastamiseen, ja tässä tulos, yksin, oikeasti yksin. Eh, ehkä mun pitäisi alkaa deittailla?

Juhlaa juhannukseen

Jos mä lähden deittailemaan niin siitä läjähtää toinen kuormallinen ongelmia, olenko tarpeeksi nätti, laiha, muodokas, fitti, terve, emotionaalisesti terve, hauska, vakava, viisas, huumorintajuinen... ja jos en ole?

Juhlapyhien juhlapaikka, Champagne Corner & Cafe

Enkö voisi vaan skipata deittailua ja seurustella hetken jonkun kivan tyypin kanssa joka tykkää tehdä pyhinä kaikkea kivaa - eikä vaan tee töitä ja puhu kaikesta mikä on huonosti.

Kerro mulle mitä mä teen juhannuksena?

xoxo,
♥ Niina 


C O N T A C T   M E
Ota yhteyttä, vaikka tuotteesi kokeilu mielessä :
ElvenSpirit@gmail.com

K A M E R A : Canon EOS M, 18 megapx

E D I T O I N  : http://bit.ly/VegasPro13B L O G I
MeikkiBeibi ~ http://meikkibeibi.blogspot.fi

F A C E B O O K
https://www.facebook.com/MeikkiBeibi

I N S T A G R A M
meikkibeibi ~ http://instagram.com/meikkibeibi

T W I T T E R
@Freywyn ~ https://twitter.com/Freywyn

T U M B L R
http://www.meikkibeibi.tumblr.com

F L I C K R
http://www.flickr.com/photos/meikkibeibi

Y O U T U B E
http://www.youtube.com/user/meikkibeibi

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Puhdas+ Kollageeni & Beauty Oil

Kollageeni (Collagen) on tämän hetken It-Tyttö, sitä näkee joka puolella ja kaikki haluavat sitä.


Votkut voisivat sanoa tätä hypetettyä kauneustuotetta/ravintolisää yliarvostetuksi - mutta se ei ole sitä missään määrin! Kollageeni on osa kehoamme, kirjaimellisesti 30% proteenista kehossamme on kollageenia. Nuorena sitä on runsaasti ja 25-vuotiaana tuotanto alkaa vähentyä elimmistössämme ja 40-vuotiaana se loppuu kokonaan - ja kaikki alkaa roikkua kohti maata... joko pelottaa. ;)

kauniit pakkau eikö olekin? simppeli, innovatiivinen, tyylikäs, puhdas. Nämä on suunnitellut Joni Kukkohovi eli SuperMoodin & Huippumallihaussa'n Anne Kukkohovi )

Kollageeni tekee ihosta kimmoisan, se rakentaa ja kosteuttaa ihoa - ja saa sen näyttämään kiinteämmältä ja sileämmältä. Bloginpitäjä itse on nyt 33-vuotias joten ihon kimmoisuus on jo se äärettömän tärkeä asia - muita kollageenista innostuneita ovat esimerkiksi Lucy Liu (Sherlock NYC), Beyonce (Queen Bey!) ja Jennifer Aniston (Friends).

Ko…

LUMENE Longwear Blur Foundation Meikkivoide

Sain toissapäivänä LUMENElta Joulupaketin jonka sisältä paljastui muun muassa LUMENEn "Longwear Blur Foundation" Meikkivoide ja "CC Color Correcting & Blurring Primer" pohjustusvoide!


Omasta takaa minulla jo olikin tuota Pitkäkestoista Meikkivoidetta sävyssä 0 Valon Hehkua (Light Ivory) joka on todella vaalea ja sopii kasvoihini ihanasti - kehon väriin vähän vähemmän. Joten olin innoissani kokeilemassa sävyä 1 Kultahiekka (Classic Beige)! En ollut myöskään törmännyt Lumenen nuden sävyiseen primeriin aikaisemmin, joten sormet syyhysivät päästä sillä leikkimään.


MAKEUP REVOLUTION haalinta (Kuvat & Video)

MAKEUP REVOLUTION haalinta! Kuulin tosiaan toisen kauneus tubettajan  ( HennaL, holla! ;) ) kautta Makeup Revolutionin tuotteista ja en voinut olla kokeilematta! MUR on uusi tulokas meikki maailmaan ja mikä näissä tuotteissa on ihanaa on hinta-laatusuhde! Esimerkiksi Urban Decaytä, Stilaa, MACia ja TooFacea duuppaavat tuotteet ovat ihanan pigmettisiä ja helposti levittyviä... ei voi olla kuin ostamassa. Tässä siis minun eka tilaukseni MURilta, ja toka tilaus on juuri tekeytymässä. ;)
1. What You Waiting For? Limited Edition Luomiväri Paletti7.20€ What You Waiting For? Paletti - 12 shimmeristä/hohtavaa pehmeää luomiväriä ja 6 ihanaa neutraalia mattaa luomiväriä. Suosikkini:  Can't Find The Brakes, Million Dollar Contract (M), Hot Track (M), Brand New Fans (M) ja Take a Chance.
Swatchit / Värinäytteet ( sori känny-kuvien laatua, mun ihanan kameran liitäntäjohto jäi maalle, pyhyy! :/ )Blendaantuvat hyvin keskenään, jopa nuo matat mikä onkin jo aikamoinen suoritus, pientä putoilua on mut…