perjantaina, kesäkuuta 26

Päivän Meikki ja Asu ( aquaa, arvosteluja ja aurinkolasit )

Päivän Meikki ja Asu
( sisällä tuotteiden arvosteluja, mintun vihreää silmämeikkiä ja styilit aurinkolasit )


Tuulenviemä Hiuskuva on pakollinen kun pääsee vastapestyillä hiuksilla ulos, sain itselleni LUSHin "Daddy-O" hopeashampoon ja "Happy Happy Joy Joy" ( tästä edes 'HHJJ' ) tuoksuöljyisen hoitoaineen testattavaksi Mannerheimintien LUSHista - ja tiedätkö sen tunteen että hiuksia on hellitty ja koko pää tuntuu iloiseslta, no siltä tämä duo tuntuu minusta. <3 


"Daddy-O" on niin hellä ja kukkaisen tuoksuinen että se tuntuu hiusten hellimiseltä, ja "HHJJ" tuoksuu niin taivaaliselta jos tykkää eteerisistä öljyistä - ja minä tykkään. Rakastuin täysin ja odottelenkin hyvää diiliä että pääsen pakkaamaan varastoon "Daddy-O":ta. 


Päivän asuksi valkkasin revityt pillifarkut jeans.fi'n Lantis merkiltä, sen seuraksi mustat nilkkurit. #BLOGGER t-paidan ostin Vilalta ja se sopi kuin nappipäivän fiiliksiin, sitten päälle Kappahlilta ostettu ruskea nahkatakki ( keinonahkaa ). Viimeistelynä chanelin inspiroima laukku AliExpressistä, samoin kuin diorin inspaamat aurinkolasit. <3

Sitten mennään päivän meikkiin! ->


Tein meikkipohjan Lumenen ihanalla Nude Perfection Fluid Foundationilla, joka on kevyt mutta mukavasti ihonsävyä tasoittava nestemäinen meikkivoide joka on ilo levittää skunkkisiveltimellä tai huolettomasti BB:llä. Mun sävy "1 Classic Beige" on täydellinen väri mun iholle ja antaa hieman kylmyyttä ( lue ei liian pinkki ), se tuntuu kokopäivän kevyelle ja mineraalipuuteroinnin jälkeen se pysyy hyvin paikallaan.
Kesällä en halua mennä ulos ilman aurinkopuuteria, IsaDoran Bronzing Powder sävyssä "45 Highlight Tan" on ihana, näittekin sen Toukokuun Suosikit vlogillani ( https://youtu.be/0Bv30CjnhNk ) se on sopivan kylmä vaikka puhutaankin lämmön hehkua antavasti tuotteesta - eli blondit ette tule tällä oranssiksi. ;) Pieni kimallus bronzerissa tekee siitä ihanan kesäksi.


Poskipunana Max Factorin ikisuosikkejani Creme Puff Blushien "Seductive Pink" - näistä baked-poskipunissa on ihana shimmerin highlight ominaisuus joka kuitenkin antaa värin tehdä rauhassa työnsä. Kaikki 4 sävyä ovat käytössä, en ole niiden saannin jälkeen käyttänyt muita kuin harvoin.

 Kulmilla on IsaDoran Perfect Brows Duo Compact kulmapuuteria joka on syrjäyttänyt Lumenen version meikkilaukussani.Sininen ombre rajaus alaluomilla on tehty IsaDoran "41 Mint" kajalilla joka levittyy kauniisti kalkkiintumatta, otin "01 Dragonfly" luomiväri nelikon sinistä ja laitoin vain ulkonurkkaan. Dragonflylla tein myös kultaisen nude luomimeikin luomille, syventäen sitä pikkuisen mattalla mustalla. Isadora ei huijannut kun kertoi uusineensa luomivärien koostumusta, hallelujah miten ihanan pehmeät, kestävät ja mahti pigmenttiset värit!


L'Oréal Paris Super Liner Gel Intenza sävyssä "01 Pure Black" teki rajauksen josta tuli ensin aloittelevissa käsissä ihan liian iso, mutta Micellar Vesi ja tip top puikko pelasti koko naaman - sitten geelilinerilla pikku siipi ja lookki oli täydellinen. Lorealilta myö s huulilla Color Riche huulipuna "235 Nude".Loppusilaus Avonin "Big & Bold" ripsarilla joka tuuheuttaa ja erottaa ettei ripsari klömpity, "rohkeasti" isommat ripset ;) - ja MACin "Soft & Gentle" highlighter'illa koska mä en voi elää ilman highlighteriä. ;)
Missä meikissä sä meet tänään? 
Mikä on lookkisi shock faktori, pinkki huulimeikki,
rohkea rajaus vai iloinen poskipuna?


xoxo,
♥ Niina 


C O N T A C T   M E
Ota yhteyttä, vaikka tuotteesi kokeilu mielessä :
ElvenSpirit@gmail.com

K A M E R A : Canon EOS M, 18 megapx & iPhone5

E D I T O I N  : http://bit.ly/VegasPro13B L O G I
MeikkiBeibi ~ http://meikkibeibi.blogspot.fi

F A C E B O O K
https://www.facebook.com/MeikkiBeibi

I N S T A G R A M
meikkibeibi ~ http://instagram.com/meikkibeibi

T W I T T E R
@Freywyn ~ https://twitter.com/Freywyn

T U M B L R
http://www.meikkibeibi.tumblr.com

F L I C K R
http://www.flickr.com/photos/meikkibeibi

Y O U T U B E
http://www.youtube.com/user/meikkibeibi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SUOSITUS

Uusi lookki, Uudet meikit

Blogi on nyt saanut uuden minimalistisemman lookin. Ja tarkoituksena on jakaa taas blogissa meikkivinkkejäni sekä youtube videoitani kauneud...