Siirry pääsisältöön

Päivän meikki: Romanttisia Ruusunvärejä

Maanantai aamut ovat harvoin romanttisia... - tai pidettyjä, joten päätin omistaa tunnin chill'ille meikkaamiselle. Uusi Diego Dalla Palman luomiväripaletti on nopeasti tulemassa uudeksi suosikikseni joten sen ruusun sävyt inpiroivat päivän meikin.


Romanttiset Ruusunsävyt  menevät hyvin ruskean nahkatakin ( Seppälä LINK ) ja liilan purppuraisen leopardi-printti huivin ( Gina Tricot ) kanssa. Nude huulipuna GC:n "Buttercup". 
Sally Hansenin Miracle Gel kynsilakka sävyssä "B Girl".

Miten tein kuvan meikin:Pohjustin luomet MACin Paint Potilla sävyssä "Painterly".
Laitoin ensin Diego Dalla Palman paletista vaaleinta vaaleanpunaista koko luomelle, sitten tummempaa pinkkiä luomivakoon - jonka jälkeen laitoin vaaleinta helmiäistä liikkuvalle luomelle sekä kulmaluulle ja silmien sisänurkkaan.
Tummin matta hipauksella shimmeriä liilaa ulkonurkkaa toi syvyyttä ja ulottuvuutta lookkiin.
Ja mä en osaa elää ilman eyelineria, joten IsaDoran Fine Liner Eye Stylo "Carbon Black"illä tein puolen silmän Cat Eyen.
Lopuksi Oriflamin theOne sarjan mustaa Eyes Wide Open ripsiväriä.

IsaDoran uusi Perfect Brows Duo Compact kulmaväripaletti on yksinkertaisesti lyömätön. <3


Pohjana oli ensin Maybellinen BabySkiniä "Cool Rose" sävyssä kirkastamassa ja poistamassa huokosia näkyvistä.
Tummat silmänaluset ja nenän alueen punoitus poistettiin Rimmelin Lasting Finish peitevoiteella 010 "Porcelain".
Päälle liilalla BeautyBlender Royalillä IsaDoran NUDEsensation nestemäistä meikkivoidetta sävyssä 10 "Nude Vanilla"
ja loppu silauksena MACin Pro Longwear peitevoidetta korostamaan vaaleampia kohtia kasvoilla.

Poskille laitoin Max Factorin Creme Puff Blushiä sävyllä "Seductive Pink"
sekä Lorealin Glam Bronze'ria 102 "Brunette"- ja vielä
MACin Soft & Gentle'iä korostamaan poskipäitä kunnolla.Tässä päivän meikkini...

Haluaisitteko enenmmän tietoa jostain tuotteesta? 
Jätä alas kommentteihin video tai blogipostaus pyyntö/ehdotus. :)

Hyvää maanantaita ja ihanaa viikkoa!

xoxo,

♥ Niina 


C O N T A C T   M E
Ota yhteyttä, vaikka tuotteesi kokeilu mielessä :
ElvenSpirit@gmail.com

K A M E R A : Canon EOS M, 18 megapx

E D I T O I N  : http://bit.ly/VegasPro13B L O G I
MeikkiBeibi ~ http://meikkibeibi.blogspot.fi

F A C E B O O K
https://www.facebook.com/MeikkiBeibi

I N S T A G R A M
meikkibeibi ~ http://instagram.com/meikkibeibi

T W I T T E R
@Freywyn ~ https://twitter.com/Freywyn

T U M B L R
http://www.meikkibeibi.tumblr.com

F L I C K R
http://www.flickr.com/photos/meikkibeibi

Y O U T U B E
http://www.youtube.com/user/meikkibeibi

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Puhdas+ Kollageeni & Beauty Oil

Kollageeni (Collagen) on tämän hetken It-Tyttö, sitä näkee joka puolella ja kaikki haluavat sitä.


Votkut voisivat sanoa tätä hypetettyä kauneustuotetta/ravintolisää yliarvostetuksi - mutta se ei ole sitä missään määrin! Kollageeni on osa kehoamme, kirjaimellisesti 30% proteenista kehossamme on kollageenia. Nuorena sitä on runsaasti ja 25-vuotiaana tuotanto alkaa vähentyä elimmistössämme ja 40-vuotiaana se loppuu kokonaan - ja kaikki alkaa roikkua kohti maata... joko pelottaa. ;)

kauniit pakkau eikö olekin? simppeli, innovatiivinen, tyylikäs, puhdas. Nämä on suunnitellut Joni Kukkohovi eli SuperMoodin & Huippumallihaussa'n Anne Kukkohovi )

Kollageeni tekee ihosta kimmoisan, se rakentaa ja kosteuttaa ihoa - ja saa sen näyttämään kiinteämmältä ja sileämmältä. Bloginpitäjä itse on nyt 33-vuotias joten ihon kimmoisuus on jo se äärettömän tärkeä asia - muita kollageenista innostuneita ovat esimerkiksi Lucy Liu (Sherlock NYC), Beyonce (Queen Bey!) ja Jennifer Aniston (Friends).

Ko…

LUMENE Longwear Blur Foundation Meikkivoide

Sain toissapäivänä LUMENElta Joulupaketin jonka sisältä paljastui muun muassa LUMENEn "Longwear Blur Foundation" Meikkivoide ja "CC Color Correcting & Blurring Primer" pohjustusvoide!


Omasta takaa minulla jo olikin tuota Pitkäkestoista Meikkivoidetta sävyssä 0 Valon Hehkua (Light Ivory) joka on todella vaalea ja sopii kasvoihini ihanasti - kehon väriin vähän vähemmän. Joten olin innoissani kokeilemassa sävyä 1 Kultahiekka (Classic Beige)! En ollut myöskään törmännyt Lumenen nuden sävyiseen primeriin aikaisemmin, joten sormet syyhysivät päästä sillä leikkimään.


MAKEUP REVOLUTION haalinta (Kuvat & Video)

MAKEUP REVOLUTION haalinta! Kuulin tosiaan toisen kauneus tubettajan  ( HennaL, holla! ;) ) kautta Makeup Revolutionin tuotteista ja en voinut olla kokeilematta! MUR on uusi tulokas meikki maailmaan ja mikä näissä tuotteissa on ihanaa on hinta-laatusuhde! Esimerkiksi Urban Decaytä, Stilaa, MACia ja TooFacea duuppaavat tuotteet ovat ihanan pigmettisiä ja helposti levittyviä... ei voi olla kuin ostamassa. Tässä siis minun eka tilaukseni MURilta, ja toka tilaus on juuri tekeytymässä. ;)
1. What You Waiting For? Limited Edition Luomiväri Paletti7.20€ What You Waiting For? Paletti - 12 shimmeristä/hohtavaa pehmeää luomiväriä ja 6 ihanaa neutraalia mattaa luomiväriä. Suosikkini:  Can't Find The Brakes, Million Dollar Contract (M), Hot Track (M), Brand New Fans (M) ja Take a Chance.
Swatchit / Värinäytteet ( sori känny-kuvien laatua, mun ihanan kameran liitäntäjohto jäi maalle, pyhyy! :/ )Blendaantuvat hyvin keskenään, jopa nuo matat mikä onkin jo aikamoinen suoritus, pientä putoilua on mut…