Siirry pääsisältöön

Kubiss Londonin edulliset kynsilakat testissä

Sain Kauneutta.com'in Petriltä muutama viikko sitten testiin Kubiss Londonin meikkejä. Ajattelin että voisin kokeilla ja kertoa miten ne pärjäävät kun ovat niin edullisia ( nyrkkisääntönä kaikki 3,95€ ) - päällimmäinen ajatus oli saada selville miten ne pärjäisivät nuoren ensi-meikkeinä.

Jutellaan ekana kynsilakoista!


Kubiss London kynsilakka pullot ovat yksinkertaisia ja keskikokoisia - aka 9 millilitraa. 
Väri valikoima on mukavan laaja, ja käydessäni aikaisemmin viikolla Willkemin toimistolla spottasin sieltä heti kevään ja kesän 2015 trendi värejä. ;D

Mutta mennään näihin viiteen ensin!
HUOM! Testailin Kubissin lakkoja jonkun aikaa ennen kuin löysin hyvän formulan millä nämä lakat parhaiten toimivat :
Laita aina ensin hyvin peittävä valkoinen pohjalakka ( esim Seppälän edullinen valkoinen lakka, muistaakseni nimeltään Snow White {4,95€}

Kuten huomaatte kohta rupesin huvikseni nimeämään nämä normaalisti vain numerolla tunnistettavat lakat. ;)No.56 (aka Cyborg) on super ohut metallinen sinihopea lakka. 
Sopii hyvin nail artin pohjaksi tai kesä-iltana rantabileisiin. 
Käytä hopeisten tai mustien korujen kanssa.
Yhdistele : Turkoosin ja nuden ruskean lakan kanssa.


***


No.131 ( aka GrayCray ) vuoden 2015 hitti väri on harmaa, 50 shades ja catwalkit on samaa mieltä. Tämä harmaa on keskitumma ja hieman lämpimään taipuva ja todella kaunis kylmälle tai lämpimälle ihonsävylle.
Käytä valkoisten tai neon korujen kanssa.
Yhdistele : Matta mustan tai hennon pinkin lakan kanssa.


***


No.72 ( aka No Tan ) on ihana Nude kynsille, formula on aika streaky eli usein jää erivärisyyttä ja koloja värin tasaisuuteen. Nyyh! Mä rakastuin tähän väriin juuri ekana ja sit kävi näin, mutta onneksi valkoinen pohja auttoi. 
Käytä kultakorujen kanssa tai täysin ilman.
Yhdistele : Persikkaisen tai harmaa lakan kanssa.


***


No.73 ( aka Sunset Smoothie ) on söpö kesäksi niin huippu valinta, Sunset Smoothie ;) on keskivahva oranssi jossa on kermaisen sileä lopputulos joka tulee näytämään ihanalta rusketuksen kanssa!
Käytä kultakorujen kanssa,
Yhdistele : Kultaisen tai turkoosin lakan kanssa.


***


No.133 ( aka Marsala Mania ) on lämmin puna-oranssi kermaisen pinnan omaava kynsilakka joka tuntuu sopivan täydellisesti vuoden 2015 90-luku imitoi 70-lukua trendiin. Vakosametti housut ja tämä lakka...

Image result for emoji stickers
 Käytä kultaisten asusteiden kanssa.
Yhdistä : Metalliseen siniseen tai bronssiseen lakkaan. C O N T A C T   M E
Ota yhteyttä, vaikka tuotteesi kokeilu mielessä :
ElvenSpirit@gmail.com

K A M E R A : iPhone 5S

E D I T O I N  : FaceTune - AppB L O G I
MeikkiBeibi ~ http://meikkibeibi.blogspot.fi

F A C E B O O K
https://www.facebook.com/MeikkiBeibi

I N S T A G R A M
meikkibeibi ~ http://instagram.com/meikkibeibi

T W I T T E R
@Freywyn ~ https://twitter.com/Freywyn

T U M B L R
http://www.meikkibeibi.tumblr.com

F L I C K R
http://www.flickr.com/photos/meikkibeibi

Y O U T U B E
http://www.youtube.com/user/meikkibeibi

xoxo,
♥ Niina 

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Puhdas+ Kollageeni & Beauty Oil

Kollageeni (Collagen) on tämän hetken It-Tyttö, sitä näkee joka puolella ja kaikki haluavat sitä.


Votkut voisivat sanoa tätä hypetettyä kauneustuotetta/ravintolisää yliarvostetuksi - mutta se ei ole sitä missään määrin! Kollageeni on osa kehoamme, kirjaimellisesti 30% proteenista kehossamme on kollageenia. Nuorena sitä on runsaasti ja 25-vuotiaana tuotanto alkaa vähentyä elimmistössämme ja 40-vuotiaana se loppuu kokonaan - ja kaikki alkaa roikkua kohti maata... joko pelottaa. ;)

kauniit pakkau eikö olekin? simppeli, innovatiivinen, tyylikäs, puhdas. Nämä on suunnitellut Joni Kukkohovi eli SuperMoodin & Huippumallihaussa'n Anne Kukkohovi )

Kollageeni tekee ihosta kimmoisan, se rakentaa ja kosteuttaa ihoa - ja saa sen näyttämään kiinteämmältä ja sileämmältä. Bloginpitäjä itse on nyt 33-vuotias joten ihon kimmoisuus on jo se äärettömän tärkeä asia - muita kollageenista innostuneita ovat esimerkiksi Lucy Liu (Sherlock NYC), Beyonce (Queen Bey!) ja Jennifer Aniston (Friends).

Ko…

LUMENE Longwear Blur Foundation Meikkivoide

Sain toissapäivänä LUMENElta Joulupaketin jonka sisältä paljastui muun muassa LUMENEn "Longwear Blur Foundation" Meikkivoide ja "CC Color Correcting & Blurring Primer" pohjustusvoide!


Omasta takaa minulla jo olikin tuota Pitkäkestoista Meikkivoidetta sävyssä 0 Valon Hehkua (Light Ivory) joka on todella vaalea ja sopii kasvoihini ihanasti - kehon väriin vähän vähemmän. Joten olin innoissani kokeilemassa sävyä 1 Kultahiekka (Classic Beige)! En ollut myöskään törmännyt Lumenen nuden sävyiseen primeriin aikaisemmin, joten sormet syyhysivät päästä sillä leikkimään.


MAKEUP REVOLUTION haalinta (Kuvat & Video)

MAKEUP REVOLUTION haalinta! Kuulin tosiaan toisen kauneus tubettajan  ( HennaL, holla! ;) ) kautta Makeup Revolutionin tuotteista ja en voinut olla kokeilematta! MUR on uusi tulokas meikki maailmaan ja mikä näissä tuotteissa on ihanaa on hinta-laatusuhde! Esimerkiksi Urban Decaytä, Stilaa, MACia ja TooFacea duuppaavat tuotteet ovat ihanan pigmettisiä ja helposti levittyviä... ei voi olla kuin ostamassa. Tässä siis minun eka tilaukseni MURilta, ja toka tilaus on juuri tekeytymässä. ;)
1. What You Waiting For? Limited Edition Luomiväri Paletti7.20€ What You Waiting For? Paletti - 12 shimmeristä/hohtavaa pehmeää luomiväriä ja 6 ihanaa neutraalia mattaa luomiväriä. Suosikkini:  Can't Find The Brakes, Million Dollar Contract (M), Hot Track (M), Brand New Fans (M) ja Take a Chance.
Swatchit / Värinäytteet ( sori känny-kuvien laatua, mun ihanan kameran liitäntäjohto jäi maalle, pyhyy! :/ )Blendaantuvat hyvin keskenään, jopa nuo matat mikä onkin jo aikamoinen suoritus, pientä putoilua on mut…