Siirry pääsisältöön

Viikon Meikki-haalinta yhteenveto!

Viikon Meikki-haalinta yhteenveto!  Seppälän aurinkopuuteri sävyssä "01 Rising Sun" 
Loreal'in Color Riche glitter #kynsilakka "930 Goldleaf" 
Lumenen Natural Code'n "56 Sparkle Burst" 
Maybelline'n "The Rocket Volum' Express" #mascara 
People-lehden StyleWatch numero 
Kultahippuisia hiuslenkkejä Iberolta 
sekä MaxFactor'in irtopuuteri "Translucent"! 


Avonin Ultra Color sävyssä "Sunny Pink" {07260} 
on niin nätti, punaisempi, pinkimpi nude huulipuna. 
Pehmeä koostumus, naturelli kiilto ja kosteus pusuteltaviin huuliin. 
 ~ Mitä pidätte väristä? Se yksi kolmesta Avonin uudesta nude-sävystä.


Loreal'in "Nude Magique BlurCream" testissä sävyssä "Medium to Dark". 
Tuntuu iholla ihanalle, vaikkakin ensin hyvin liukkaalle ja tekee oikeasti taikoja! Must-ostos minulle! 
Käytä meikkivoiteen alla ihohuokos-vapaaseen lookkiin tai itsekseen tasoittamassa a la BB-voide!


Eka kosketus Avonin Geelikynsilakkaan - värinä "DazzlePink". 
Seuraavassa videossa ensivaikutelma! :D


Tulethan seuraamaan/tilaamaan jos tykkäät Kauneus Vlogeista ja meikki videoista. 

~

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Puhdas+ Kollageeni & Beauty Oil

Kollageeni (Collagen) on tämän hetken It-Tyttö, sitä näkee joka puolella ja kaikki haluavat sitä.


Votkut voisivat sanoa tätä hypetettyä kauneustuotetta/ravintolisää yliarvostetuksi - mutta se ei ole sitä missään määrin! Kollageeni on osa kehoamme, kirjaimellisesti 30% proteenista kehossamme on kollageenia. Nuorena sitä on runsaasti ja 25-vuotiaana tuotanto alkaa vähentyä elimmistössämme ja 40-vuotiaana se loppuu kokonaan - ja kaikki alkaa roikkua kohti maata... joko pelottaa. ;)

kauniit pakkau eikö olekin? simppeli, innovatiivinen, tyylikäs, puhdas. Nämä on suunnitellut Joni Kukkohovi eli SuperMoodin & Huippumallihaussa'n Anne Kukkohovi )

Kollageeni tekee ihosta kimmoisan, se rakentaa ja kosteuttaa ihoa - ja saa sen näyttämään kiinteämmältä ja sileämmältä. Bloginpitäjä itse on nyt 33-vuotias joten ihon kimmoisuus on jo se äärettömän tärkeä asia - muita kollageenista innostuneita ovat esimerkiksi Lucy Liu (Sherlock NYC), Beyonce (Queen Bey!) ja Jennifer Aniston (Friends).

Ko…

LUMENE Longwear Blur Foundation Meikkivoide

Sain toissapäivänä LUMENElta Joulupaketin jonka sisältä paljastui muun muassa LUMENEn "Longwear Blur Foundation" Meikkivoide ja "CC Color Correcting & Blurring Primer" pohjustusvoide!


Omasta takaa minulla jo olikin tuota Pitkäkestoista Meikkivoidetta sävyssä 0 Valon Hehkua (Light Ivory) joka on todella vaalea ja sopii kasvoihini ihanasti - kehon väriin vähän vähemmän. Joten olin innoissani kokeilemassa sävyä 1 Kultahiekka (Classic Beige)! En ollut myöskään törmännyt Lumenen nuden sävyiseen primeriin aikaisemmin, joten sormet syyhysivät päästä sillä leikkimään.


MAKEUP REVOLUTION haalinta (Kuvat & Video)

MAKEUP REVOLUTION haalinta! Kuulin tosiaan toisen kauneus tubettajan  ( HennaL, holla! ;) ) kautta Makeup Revolutionin tuotteista ja en voinut olla kokeilematta! MUR on uusi tulokas meikki maailmaan ja mikä näissä tuotteissa on ihanaa on hinta-laatusuhde! Esimerkiksi Urban Decaytä, Stilaa, MACia ja TooFacea duuppaavat tuotteet ovat ihanan pigmettisiä ja helposti levittyviä... ei voi olla kuin ostamassa. Tässä siis minun eka tilaukseni MURilta, ja toka tilaus on juuri tekeytymässä. ;)
1. What You Waiting For? Limited Edition Luomiväri Paletti7.20€ What You Waiting For? Paletti - 12 shimmeristä/hohtavaa pehmeää luomiväriä ja 6 ihanaa neutraalia mattaa luomiväriä. Suosikkini:  Can't Find The Brakes, Million Dollar Contract (M), Hot Track (M), Brand New Fans (M) ja Take a Chance.
Swatchit / Värinäytteet ( sori känny-kuvien laatua, mun ihanan kameran liitäntäjohto jäi maalle, pyhyy! :/ )Blendaantuvat hyvin keskenään, jopa nuo matat mikä onkin jo aikamoinen suoritus, pientä putoilua on mut…