tiistaina, kesäkuuta 10

Kesäkuun LivBoxin avaus { +miniarvostelut tuotteista! }

Ensimmäinen koskaan avaamani LivBox! Kesäkuu 2014, katsotaan mitä tulee ja mitä tulen tarvitsemaan. ;)


{ Kerron omat rehelliset mielipiteeni näistä meikkituotteista, olen ostanut tuotteet itse joten minua ei ole pakotettu tekemään mitään. Ihan omasta tahdosta halusin nämä tuotteet teille arvostella! :) }

Mini-Arvostelut tuotteista :


Neutrogena Pore & Shine Daily Scrub
Pehmeä, kuorii hellävaraisesti, en kuitenkaan käyttäisi päivittäin {daily}, ei ole yhtä tehokas kuin nykyinen Avonin Invigorating Exfoliating Scrub joka oikeasti virkistää ja saa kasvot hohtamaan! Neutrogenassa mieto tuoksu, hiukan sitruunainen perusvoide fiilis, meh... :/

Hansaplast Anti Callus 2-in-1 Peeling
Ihana! Kunnolla kuorivia hohkakiven helmiä, tehokas, toimiva eikä tapa piparmintun tuoksulla. ;) Liukasta menoa eli siis seiso hani pyyhkeen päällä. Ihanan pehmä lopputulos joka kestää pari päivää.

Nivea InShower Body Conditioner
Suihkussa käytettävä ihon "hoitoaine" toimii, kaikki eivät tule pitämään ns.limaisesta kalvosta jonka se jätää ihoon eli ei kannata heti pistää vatteita päälle. Pyyhettäsi saat vaihtaa useammin.

ViaPlay 2kk ilmaiseksi
Jee! ...vain uusille asiakkaille. Noh, jos haluet minun koodini, kommentoi YouTube videolla niin se on sinun. Laatu leffoja ja sarjoja, suomalainen versio Netflixistä.

EcoTools Pesukukka
Jees, ekologinen vaihtoehto kannattaa aina! Tuntuu kivalle, ei "naarmuta", sopii myös kuivaharjaukseen. Hmmm... miksi tämä ei ole vihreä? Ohh tai pinkki!

BIC Soleil Bella varsiterä
Oho, mites tässä näin kävi? Onkohan nykyisessä Gilletessä vanha terä vai ajaako Bella oikesti lähempää? Sileetä! Yhtään karvaa ei jätetä. Pitäisikön testata tätä pidempäänkin. ;)

Rimmel Apocalips Lipgloss "Luna"
Mikä väri huulilla! Tämä on siis oikeasti huulilakan ja kiillon sekoitus, peittää paremmin kuin mikään muu kokeilemani ja oranssi on in tänä vuonna joten eikuin sutimaan!Minut löytää myös :

Instagram : niinac
Twitter : @Freywyn

Ota yhteyttä, esimerkiksi vaikka tuotteesi kokeilu mielessä : elvenspirit@gmail.com

Kamera: Canon EOS M, 18 megapx

Tilaan meikkejä sivuilta:
www.pretty.fi (suomalainen)
www.beautybay.com
www.cherryculture.com
www.lookfantastic.com
www.feelunique.com
www.beautyjoint.com

~ Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SUOSITUS

Uusi lookki, Uudet meikit

Blogi on nyt saanut uuden minimalistisemman lookin. Ja tarkoituksena on jakaa taas blogissa meikkivinkkejäni sekä youtube videoitani kauneud...