Siirry pääsisältöön

Avonin Plump Pout Huulipunat testissä! {Ihanan paljon kuvia!}

 Avonin "Plump Pout Huulipunat" testissä!
Plump Pout Huulipunat antavat pulleutta ja hellästi turvottavat huulia ilman kipristelyä.
Tilasin testaus huulipunia ja nyt lähdenkin swatchaamaan niitä teille! Eli huulet törrölle ja menoksi!

{ Kaikki swatchit ( eli värinäytteet ) ovat itse ottamiani - klikkaa kuvaa ja näet kuvan isompana! }


Pink Freeze
On hyvin hyvin vaalea shimmeri-väri josta huulten omaväri kuultaa läpi, pienen pienen persikkaisen-pinkin sävyn kanssa.


Shimmer Peach
On persikkainen shimmerinen { kimalteleva } sävy joka sopii huulille kuin huulille antamaan luonnollista väriä.


Beige Nude
On nimensä veroinen vienosti helmiäis-nude { eli ihonvärinen } kaikista "Plump Pout Huulipunista" matta-pintaisin ja huomaamattomin.


In The Pink
On punertava nude-sävy joka sopii erinomaisesti vaalea ihoisille. Helmiäshehkua ilman suurempaa shimmeriä. Erinomainen ekaksi huulipunaksi teini-ikäiselle sillä se muistuttaa huulten omaa väriä pienen uuumphin kera.


Pink Cooler
On niin ihana! Jostain syystä siniseen taipuva pinkki on aina huulipuna pussissa, Pink coolerissa yhdistyy ihanasti 90-luvun pinkki ja 2010-luvun shimmeri!


Lilac Shimmer
Ottakaamme hetki hiljaisuutta tämän pyhän huulipuna jumalattaren edessä... IHANANIHANIHANIN! Ja sitten rauhoittukaamme.  Lilac Shimmer on mega mahtava tumman syreeninen, shimmerinen syvän laventelinen, hehkuva liila! IIiiiik! Mun on pakko saada tätä!


Terra Cotta
On pehmeästi levittyvä kirkas punainen jossa hituisen bronssiseen menevää samettista hehkua, muistuttaa äidin kalleimmasta huulipuna ostosta vuonna 2001. ;)


Divine Wine
Hullaannuin tähän väriin kuin hullu puuroon. Syvä Taivaallisen Viininpunainen { Divine Wine } sävy vie sydämen mennessään, hoitavan pehmeä koostumus sekä tuo ihana samettinen hehku, Ah! Tämä on ehdottomasti suosikkini { yhdessä Lilac Shimmerin kanssa } ja tätä on pakko saada! Mieheni kun näki tämän värin huulilla sanoi että "Noita on pakko pussata." Muah!


Nyt pari extra kuvaa suosikeistani. ;)

Divine WineLilac ShimmerTässä vielä kaikki huulipuna swatchit yhdessä - samassa järjestyksessä kuin esitteessä.


Swatchit kädessä, nimineen.


Minun kauttani voi tilata Avonin tuotteita. :) 
Lähetä vain sähköpostia { e-mail osoite on alla }.

Minut löytää myös :

Instagram : niinac
Twitter : @Freywyn

Ota yhteyttä, esimerkiksi vaikka tuotteesi kokeilu mielessä : elvenspirit@gmail.com

~ Niina

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Puhdas+ Kollageeni & Beauty Oil

Kollageeni (Collagen) on tämän hetken It-Tyttö, sitä näkee joka puolella ja kaikki haluavat sitä.


Votkut voisivat sanoa tätä hypetettyä kauneustuotetta/ravintolisää yliarvostetuksi - mutta se ei ole sitä missään määrin! Kollageeni on osa kehoamme, kirjaimellisesti 30% proteenista kehossamme on kollageenia. Nuorena sitä on runsaasti ja 25-vuotiaana tuotanto alkaa vähentyä elimmistössämme ja 40-vuotiaana se loppuu kokonaan - ja kaikki alkaa roikkua kohti maata... joko pelottaa. ;)

kauniit pakkau eikö olekin? simppeli, innovatiivinen, tyylikäs, puhdas. Nämä on suunnitellut Joni Kukkohovi eli SuperMoodin & Huippumallihaussa'n Anne Kukkohovi )

Kollageeni tekee ihosta kimmoisan, se rakentaa ja kosteuttaa ihoa - ja saa sen näyttämään kiinteämmältä ja sileämmältä. Bloginpitäjä itse on nyt 33-vuotias joten ihon kimmoisuus on jo se äärettömän tärkeä asia - muita kollageenista innostuneita ovat esimerkiksi Lucy Liu (Sherlock NYC), Beyonce (Queen Bey!) ja Jennifer Aniston (Friends).

Ko…

LUMENE Longwear Blur Foundation Meikkivoide

Sain toissapäivänä LUMENElta Joulupaketin jonka sisältä paljastui muun muassa LUMENEn "Longwear Blur Foundation" Meikkivoide ja "CC Color Correcting & Blurring Primer" pohjustusvoide!


Omasta takaa minulla jo olikin tuota Pitkäkestoista Meikkivoidetta sävyssä 0 Valon Hehkua (Light Ivory) joka on todella vaalea ja sopii kasvoihini ihanasti - kehon väriin vähän vähemmän. Joten olin innoissani kokeilemassa sävyä 1 Kultahiekka (Classic Beige)! En ollut myöskään törmännyt Lumenen nuden sävyiseen primeriin aikaisemmin, joten sormet syyhysivät päästä sillä leikkimään.


MAKEUP REVOLUTION haalinta (Kuvat & Video)

MAKEUP REVOLUTION haalinta! Kuulin tosiaan toisen kauneus tubettajan  ( HennaL, holla! ;) ) kautta Makeup Revolutionin tuotteista ja en voinut olla kokeilematta! MUR on uusi tulokas meikki maailmaan ja mikä näissä tuotteissa on ihanaa on hinta-laatusuhde! Esimerkiksi Urban Decaytä, Stilaa, MACia ja TooFacea duuppaavat tuotteet ovat ihanan pigmettisiä ja helposti levittyviä... ei voi olla kuin ostamassa. Tässä siis minun eka tilaukseni MURilta, ja toka tilaus on juuri tekeytymässä. ;)
1. What You Waiting For? Limited Edition Luomiväri Paletti7.20€ What You Waiting For? Paletti - 12 shimmeristä/hohtavaa pehmeää luomiväriä ja 6 ihanaa neutraalia mattaa luomiväriä. Suosikkini:  Can't Find The Brakes, Million Dollar Contract (M), Hot Track (M), Brand New Fans (M) ja Take a Chance.
Swatchit / Värinäytteet ( sori känny-kuvien laatua, mun ihanan kameran liitäntäjohto jäi maalle, pyhyy! :/ )Blendaantuvat hyvin keskenään, jopa nuo matat mikä onkin jo aikamoinen suoritus, pientä putoilua on mut…