maanantaina, helmikuuta 23

Maybelline ja Gigi Hadid

Mallikomeetta Gigi Hadid on uusi Maybelline New York -kasvo

Muistan Gigin "Beverly Hillsin Täydelliset Naiset" sarjasta Yolanda Fosterin tyttärenä, huomasin jo silloin Gigin aloitellessa malli-uraansa että tuosta söpöstä tytöstä tulee vielä jotain!
Ja niin tulikin, nykyään tyttö hengailee Cara Delevignen ja Kendall Jennerin seurassa maailman ykkös catwalkeilla - ja nyt Maybellinen meikkisarjan kasvona. Bravo!

Lehdistötiedote 23.2.2015
"Maybelline New Yorkin uusin kasvo on vahvassa nousukiidossa oleva amerikkalaismalli Gigi Hadid. Gigi liittyy huipputason keulakuvien kaartiin, johon kuuluvat muun muassa Christy Turlington, Adriana Lima, Jourdan Dunn, Emily DiDonato, Marloes Horst ja Kemp Muhl.


"Maybelline New York -kasvoksi pääsy merkitsee minulle enemmän kuin kukaan osaa kuvitella – tuntuu aivan epätodelliselta! Tämä on uskomatonta ja todellinen unelmien täyttymys", Gigi sanoo. "On mahtavaa päästä osaksi ikonista brändiä, jonka kanssa olen varttunut. Olen aivan innoissani tästä yhteistyöstä."

Vasta 19-vuotias Gigi on jo loistanut catwalkilla;
Marc Jacobs, Giles, Sonia Rykiel, Jean Paul Gaultier, Jeremy Scott ja Chanel ovat valinneet hänet näytöksiinsä. Gigi on ollut sekä Carine Roitfeldin neljännen CR Fashion Book -julkaisun että joulukuussa 2014 ilmestyneen Malesian Harper’s Bazaar -lehden kannessa. Carine Roitfeldin mentoroima Gigi on poseerannut eturivin valokuvaajille, kuten Steven Meisel, Mario Sorrenti, Craig McDean, Bruce Weber, Gilles Bensimon, Sebastian Faena ja Ellen von Unwerth.

"Toivotamme Gigi Hadidin mitä lämpimimmin tervetulleeksi Maybelline New York -tiimiin", sanoo brändin Global Brand President Jerome Bruhat. "Muotibisneksen uusin it-tyttö Gigi tunnetaan itsevarmana, hauskana ja kerrassaan valloittavana. Hän ilmentää brändin arvoja ja edustaa maailmanlaajuisesti Maybelline New York -naisia, jotka ovat fiksuja, seksikkäitä, optimistisia ja täynnä elämäniloa."Sini-vihreäsilmäisen kaunottaren mallinura käynnistyi hyvin nuorena, kiitos Guess-brändin perustajiin lukeutuvan Paul Marcianon. Baby Guess ja Guess Kids -mallista on vuosien saatossa kasvanut täysimittainen Guess-malli. Sittemmin Gigi on nähty Tom Fordin ja Sports Illustrated -lehden kampanjoissa sekä uusimpana vuoden 2015 Pirelli-kalenterissa.

Malibussa syntynyt median lempilapsi nimeää nykyiseksi kodikseen New York Cityn.
Gigin suosio sosiaalisessa mediassa on huikeaa: Instagramissa hänellä on yli 1,4 miljoonaa ja Twitter-tililläkin 193.000 seuraajaa ympäri maailman. Vuonna 2014 Gigi ylsi seuraaville rankinglistoille: Models.comin Top 50 Models ja Top Sexiest Models,

Sports Illustrated -lehden 12 Rookies Who Rocked 2014 ja Rolling Stone -lehden 25 Hottest Sex Symbols of 2014.

Ratsastus ja lentopallo ovat lähellä Gigin sydäntä, kuten myös nyrkkeily, jota hän harrastaa lempisalillaan New York Cityn Gotham Gymissä.
Instagram- ja Twitter-tilien ohella Gigi kertoo elämästään suositulla Tumblr-blogilla SevenAngels.
Gigi opiskelee forensista psykologiaa Eugene Lang College The New School for Liberal Arts -opistossa.

Gigin debyytti Maybelline New York -mainoskampanjoissa tapahtuu myöhemmin tänä vuonna."C O N T A C T   M E
Ota yhteyttä, vaikka tuotteesi kokeilu mielessä :
ElvenSpirit@gmail.com

K A M E R A : Canon EOS M, 18 megapx

E D I T O I N  : http://bit.ly/VegasPro13B L O G I
MeikkiBeibi ~ http://meikkibeibi.blogspot.fi

F A C E B O O K
https://www.facebook.com/MeikkiBeibi

I N S T A G R A M
meikkibeibi ~ http://instagram.com/meikkibeibi

T W I T T E R
@Freywyn ~ https://twitter.com/Freywyn

T U M B L R
http://www.meikkibeibi.tumblr.com

F L I C K R
http://www.flickr.com/photos/meikkibeibi

Y O U T U B E
http://www.youtube.com/user/meikkibeibi

xoxo,
♥ Niina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SUOSITUS

Uusi lookki, Uudet meikit

Blogi on nyt saanut uuden minimalistisemman lookin. Ja tarkoituksena on jakaa taas blogissa meikkivinkkejäni sekä youtube videoitani kauneud...