Siirry pääsisältöön

Gerard Cosmetics Huulikiillot {sis. swatcheja}

Gerard Cosmeticsin Valaistut Huulikiillot
Swatcheja huulilla ja iholla 


Butter Cream
collab Jaclyn Hill

Tätä ihmeellisempää nudea pinkkiä saa hakea kissojen ja koirien kanssa.
Huulikiilto peittää kuin huulilakka mutta ei kuivu huulille vaan pysyy pitkään tasaisen kermaisenä ja peittävänä. Olen ihan head over heals rakastunut tähän väriin. Butter Cream on must ostos!

Harmikseen juuri tämän purkin korkki on löysähkö joten se valaisi mun laukun pohjaa kunnes valo kuoli... NYYH! :'(


Coral Craze

Ihanaa korallin huumaa. <3 Tämä persikkainen huulikiilto on niin raikas, ja herättää kirkkaudellaan varmasti sekä huomiota että kateutta! Varaudu. ;)
Fiji

Se Barbi pinkki! Siniseen vetävä Fiji saa hampaat loistamaan valkoisena ja ihan varmasti kääntää kadulla päät. Tuntuu hurjalta pitää tätä kaveria talvella - päätinkin että tämä tyyppi saa jäädä odottamaan kevättä. ;)
Rose Hill
collab Jaclyn Hill

Se täydellinen klassisen kaunis punainen - tunnettu siitä miten se sopii jokaiseen ihon väriin ja saa hampaasi näyttämääv ihanan valkoisilta! Jacklyn Hillin eka collab GC kanssa. You Go Girl!
Seduction

Viettelevän tumma viininpunainen. Siis niin vamppi - ja niin koukuttava! Etsinkin kaiken maailman asuja ja tilaisuuksia tämän ihanuuden käyttöön! Väri ei ole täysin peittävä vaan huulille jää vaaleampia ja tummempiä kohtaia jotka tuovat tämän tumman huulikiillon ihanasti esiin. <3

Olen täysin koukussa Gerard Cosmeticsin huulituotteisiin,
revin juuri äsken auki ostamani uuden paketin! Iik! Nämä tuotteet ovat hypetettyjä klassikkoja syystä. :3


C O N T A C T   M E
Ota yhteyttä, vaikka tuotteesi kokeilu mielessä :
ElvenSpirit@gmail.com

K A M E R A : Canon EOS M, 18 megapx

E D I T O I N  : http://bit.ly/VegasPro13B L O G I
MeikkiBeibi ~ http://meikkibeibi.blogspot.fi

F A C E B O O K
https://www.facebook.com/MeikkiBeibi

I N S T A G R A M
meikkibeibi ~ http://instagram.com/meikkibeibi

T W I T T E R
@Freywyn ~ https://twitter.com/Freywyn

T U M B L R
http://www.meikkibeibi.tumblr.com

Y O U T U B E
http://www.youtube.com/user/meikkibeibi

xoxo,
♥ Niina 

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Puhdas+ Kollageeni & Beauty Oil

Kollageeni (Collagen) on tämän hetken It-Tyttö, sitä näkee joka puolella ja kaikki haluavat sitä.


Votkut voisivat sanoa tätä hypetettyä kauneustuotetta/ravintolisää yliarvostetuksi - mutta se ei ole sitä missään määrin! Kollageeni on osa kehoamme, kirjaimellisesti 30% proteenista kehossamme on kollageenia. Nuorena sitä on runsaasti ja 25-vuotiaana tuotanto alkaa vähentyä elimmistössämme ja 40-vuotiaana se loppuu kokonaan - ja kaikki alkaa roikkua kohti maata... joko pelottaa. ;)

kauniit pakkau eikö olekin? simppeli, innovatiivinen, tyylikäs, puhdas. Nämä on suunnitellut Joni Kukkohovi eli SuperMoodin & Huippumallihaussa'n Anne Kukkohovi )

Kollageeni tekee ihosta kimmoisan, se rakentaa ja kosteuttaa ihoa - ja saa sen näyttämään kiinteämmältä ja sileämmältä. Bloginpitäjä itse on nyt 33-vuotias joten ihon kimmoisuus on jo se äärettömän tärkeä asia - muita kollageenista innostuneita ovat esimerkiksi Lucy Liu (Sherlock NYC), Beyonce (Queen Bey!) ja Jennifer Aniston (Friends).

Ko…

LUMENE Longwear Blur Foundation Meikkivoide

Sain toissapäivänä LUMENElta Joulupaketin jonka sisältä paljastui muun muassa LUMENEn "Longwear Blur Foundation" Meikkivoide ja "CC Color Correcting & Blurring Primer" pohjustusvoide!


Omasta takaa minulla jo olikin tuota Pitkäkestoista Meikkivoidetta sävyssä 0 Valon Hehkua (Light Ivory) joka on todella vaalea ja sopii kasvoihini ihanasti - kehon väriin vähän vähemmän. Joten olin innoissani kokeilemassa sävyä 1 Kultahiekka (Classic Beige)! En ollut myöskään törmännyt Lumenen nuden sävyiseen primeriin aikaisemmin, joten sormet syyhysivät päästä sillä leikkimään.


MAKEUP REVOLUTION haalinta (Kuvat & Video)

MAKEUP REVOLUTION haalinta! Kuulin tosiaan toisen kauneus tubettajan  ( HennaL, holla! ;) ) kautta Makeup Revolutionin tuotteista ja en voinut olla kokeilematta! MUR on uusi tulokas meikki maailmaan ja mikä näissä tuotteissa on ihanaa on hinta-laatusuhde! Esimerkiksi Urban Decaytä, Stilaa, MACia ja TooFacea duuppaavat tuotteet ovat ihanan pigmettisiä ja helposti levittyviä... ei voi olla kuin ostamassa. Tässä siis minun eka tilaukseni MURilta, ja toka tilaus on juuri tekeytymässä. ;)
1. What You Waiting For? Limited Edition Luomiväri Paletti7.20€ What You Waiting For? Paletti - 12 shimmeristä/hohtavaa pehmeää luomiväriä ja 6 ihanaa neutraalia mattaa luomiväriä. Suosikkini:  Can't Find The Brakes, Million Dollar Contract (M), Hot Track (M), Brand New Fans (M) ja Take a Chance.
Swatchit / Värinäytteet ( sori känny-kuvien laatua, mun ihanan kameran liitäntäjohto jäi maalle, pyhyy! :/ )Blendaantuvat hyvin keskenään, jopa nuo matat mikä onkin jo aikamoinen suoritus, pientä putoilua on mut…