keskiviikkona, elokuuta 14

HAPPINESS PLANNER

Onnellisuutta kalenterista!

Mietin usein mikä tekee minut onnelliseksi - ja samalla tietysti mikä estää onnen tunteita. Onko onnellisuus tasainen tyytyväisyyden tunne, pelkkää hymyä tai täydellistä negatiivisuuden puutetta? Ja jos on niin kuka ikinä tuohon yltää!?


Olen alkanut Happiness Planneriä tehdessäni kiinnittämään huomiota siihen, että onnistumiset tekevät päivästäni onnellisen vaikka siinä olisi ollut epäonnistumisia mukana. Aloittaessani 100 päivän avoimen kalenterin en meinannut millään saada raapusteltua onnellisuuden hetkiä ruutuihin. Tuntui kamalan vaikealta kirjoittaa alas, että katsoin tuon päivän aika 12 tuntia telkkaria, kun makasin kroonisen kivun kanssa sohvalla. Järkytyin. Ihan oikeasti, varmasti yhtä paljon kuin sinäkin tuon luettuasi. Kirjoitin "Mitä toivon huomiselta" -kohtaan AKTIIVISUUTTA!






Sen kirjoittaminen laittoi liikkeelle jotain mikä muhi ajatuksissa illan - ja yli yön. Suraavana aamuna vein koirat pidemmällä aamulenkille, ja latasin BookBeat sovellukseen kirjan Onnellisuus Vinkit (Happiness Hacks, jos haluatte käydä kuuntelemassa) ja pikku hiljaa aktiivisuus nousi - ja tämä onnistuminen loi onnellisuuden tunteen!



Kirjan ensimmäiset sivut ovat täynnä vaikeita, syvissä vesissä liikkuvia kysymyksiä mm. siitä mikä tekee minusta onnellisen, mitä olen saavuttanut, mistä selviytynyt, mitä haluan lisää, mitkä ovat perus arvomaailmani - näihin meni kaksi päivää, koska halusin antaa jokaiselle kysymykselle aikaa ja täyden huomioini. Halusin ottaa tästä kalenterista kaiken irti!


Jatkan näin viikon käytön jälkeen innoissani Happiness Plannerin tekoa - uskon että se tulee auttamaan minua selvittämään mikä kaikki tekee minut onnelliseksi. Koska opin että kukaan ei tule  tekmään minua onnelliseksi vaan minun täytyy tehdä se itse.

Laitan alle listan asioista jotka aina lisäävät päivääni onnellisuutta, huomaat että materiaa ei esiinny sillä vahvimmat onnellisuuden tunteet tulevat elämyksistä.




  • Elämykset - lomamatkat, PR tapahtumat, messut/conit, illalliset poikäystäväni kanssa, koirien kanssa lenkkeily, kavereiden tapaaminen, siivoaminen ja sitä seuraava euforia!
  • Ensimmäinen kupillinen aamukahvia.
  • Meditaatio - hiljaisuudessa tai johdettuna.
  • Rauhassa meikkaaminen aamulla youtubea katsellessa.
  • Sauna-ilta rakkaan kanssa.
  • Työssä onnistuminen, tehtävässä onnistuminen


Näihin tunnelmiin lopettelen tämän postauksen. Nähdään uudestaan kun olen pidemmällä kalenterin kanssa.

- MeikkiBeibi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SUOSITUS

Uusi lookki, Uudet meikit

Blogi on nyt saanut uuden minimalistisemman lookin. Ja tarkoituksena on jakaa taas blogissa meikkivinkkejäni sekä youtube videoitani kauneud...