Siirry pääsisältöön

Rimmel "Lasting Finish Nude 25h" Meikkivoide Demo & 11t Arvostelu

Rimmel Lasting Finish Nude 25h Meikkivoide Demo & 11 Tunnin Arvostelu


( tuote saatu blogin kautta testattavaksi )
Iholle täydellisesti levittyvä puolipeittävä meikkivoide hurmaa heti! Sain kolmesta sävystä vaaleimman 091 Light Ivoryn joka iholle lätkäistessä tuntui huomattavan vaalealle, mutta kun sitä lähdin buffing siveltimellä levittämään niin ... hallelujah!

Lasting Finish NUDE 25h peittää kivasti kaiket ihon värierikoisuudet sekä kesäloman aiheuttamat pisamat luonnollisesti. Mitä tarkoittaa luonnollisesti? Niin että ne iholla hieman näkyvät, suloisesti, ei niin hyökkäävästi kuin ennen meikkivoiteen laittoa.Hapettumista (lue; kun voiteen mineraalit ja rasvat reakoivat ihon pigmentteihin tummentaen/oranssintaen meikkivoidetta kasvoilla) ei tapahdu oikeastaan ollenkaan. Näin neljän tunnin jälkeen meikkivoide on edelleen yhtä kauniin vaalea kuin laittamis hetkellä.

Meikkivoide jää hieman kiinni ihon pieniin ryppyihin otsalla ja suupielissä, mutta sitä ei näe ellei  peilillä tarkastele lähietäisyydeltä, ja harvoin työ- tai koulupäivän aikana ihmiset tulevat niin iholle. ;)

Meikkivoide suun ja nenän alueella


Meikkivoide otsalla


Katso video tuossa alla - jossa näet 11 t käytön jälkeiset tunnelmat!
M E I K K I  P O H J A

♥ Rimmelin "Lasting Finish Nude 25h" Meikkivoide
♥ Lumenen Translucent Mineraalipuuteri / Roosanauha
♥ Gina Tricot bronzeri, 02 Mat Tan Diva
♥ H&M poskipuna, 12 Dazzling Peach
♥ MAC Pro Longwear peitevoide, NW 15
♥ theBalmin Mary-Lou Manizer, hohtopuuteri/highlighteri
♥ ELF Translucent Matifying Powder, mattapuuteri

S I V E L T I M E T

♥ RealTECHniquesin Buffing-sivellin meikkivoiteelle ja Setting-sivellin silmänalusille
♥ Coastal Scentsin Iso Stippling-sivellin poskipunalle ja Fan-sivellin highliterille/korostuspuuterille
♥ Everyday Mineralsin Itahake-sivellin aurinkopuuterille/varjostukselle (ns. Ita-sivellin NARSilta)


C O N T A C T   M E
Ota yhteyttä, vaikka tuotteesi kokeilu mielessä :
ElvenSpirit@gmail.com

K A M E R A : Canon EOS M, 18 megapx

E D I T O I N  : http://bit.ly/VegasPro13B L O G I
MeikkiBeibi ~ http://meikkibeibi.blogspot.fi

F A C E B O O K
https://www.facebook.com/MeikkiBeibi

I N S T A G R A M
niinac ~ http://instagram.com/niinac

T W I T T E R
@Freywyn ~ https://twitter.com/Freywyn

T U M B L R
http://www.meikkibeibi.tumblr.com

Y O U T U B E
http://www.youtube.com/user/meikkibeibi

xoxo,
♥ Niina 

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Puhdas+ Kollageeni & Beauty Oil

Kollageeni (Collagen) on tämän hetken It-Tyttö, sitä näkee joka puolella ja kaikki haluavat sitä.


Votkut voisivat sanoa tätä hypetettyä kauneustuotetta/ravintolisää yliarvostetuksi - mutta se ei ole sitä missään määrin! Kollageeni on osa kehoamme, kirjaimellisesti 30% proteenista kehossamme on kollageenia. Nuorena sitä on runsaasti ja 25-vuotiaana tuotanto alkaa vähentyä elimmistössämme ja 40-vuotiaana se loppuu kokonaan - ja kaikki alkaa roikkua kohti maata... joko pelottaa. ;)

kauniit pakkau eikö olekin? simppeli, innovatiivinen, tyylikäs, puhdas. Nämä on suunnitellut Joni Kukkohovi eli SuperMoodin & Huippumallihaussa'n Anne Kukkohovi )

Kollageeni tekee ihosta kimmoisan, se rakentaa ja kosteuttaa ihoa - ja saa sen näyttämään kiinteämmältä ja sileämmältä. Bloginpitäjä itse on nyt 33-vuotias joten ihon kimmoisuus on jo se äärettömän tärkeä asia - muita kollageenista innostuneita ovat esimerkiksi Lucy Liu (Sherlock NYC), Beyonce (Queen Bey!) ja Jennifer Aniston (Friends).

Ko…

LUMENE Longwear Blur Foundation Meikkivoide

Sain toissapäivänä LUMENElta Joulupaketin jonka sisältä paljastui muun muassa LUMENEn "Longwear Blur Foundation" Meikkivoide ja "CC Color Correcting & Blurring Primer" pohjustusvoide!


Omasta takaa minulla jo olikin tuota Pitkäkestoista Meikkivoidetta sävyssä 0 Valon Hehkua (Light Ivory) joka on todella vaalea ja sopii kasvoihini ihanasti - kehon väriin vähän vähemmän. Joten olin innoissani kokeilemassa sävyä 1 Kultahiekka (Classic Beige)! En ollut myöskään törmännyt Lumenen nuden sävyiseen primeriin aikaisemmin, joten sormet syyhysivät päästä sillä leikkimään.


MAKEUP REVOLUTION haalinta (Kuvat & Video)

MAKEUP REVOLUTION haalinta! Kuulin tosiaan toisen kauneus tubettajan  ( HennaL, holla! ;) ) kautta Makeup Revolutionin tuotteista ja en voinut olla kokeilematta! MUR on uusi tulokas meikki maailmaan ja mikä näissä tuotteissa on ihanaa on hinta-laatusuhde! Esimerkiksi Urban Decaytä, Stilaa, MACia ja TooFacea duuppaavat tuotteet ovat ihanan pigmettisiä ja helposti levittyviä... ei voi olla kuin ostamassa. Tässä siis minun eka tilaukseni MURilta, ja toka tilaus on juuri tekeytymässä. ;)
1. What You Waiting For? Limited Edition Luomiväri Paletti7.20€ What You Waiting For? Paletti - 12 shimmeristä/hohtavaa pehmeää luomiväriä ja 6 ihanaa neutraalia mattaa luomiväriä. Suosikkini:  Can't Find The Brakes, Million Dollar Contract (M), Hot Track (M), Brand New Fans (M) ja Take a Chance.
Swatchit / Värinäytteet ( sori känny-kuvien laatua, mun ihanan kameran liitäntäjohto jäi maalle, pyhyy! :/ )Blendaantuvat hyvin keskenään, jopa nuo matat mikä onkin jo aikamoinen suoritus, pientä putoilua on mut…