Siirry pääsisältöön

MAKEUP REVOLUTION haalinta (Kuvat & Video)


Kuulin tosiaan toisen kauneus tubettajan  ( HennaL, holla! ;) ) kautta Makeup Revolutionin tuotteista ja en voinut olla kokeilematta! MUR on uusi tulokas meikki maailmaan ja mikä näissä tuotteissa on ihanaa on hinta-laatusuhde! Esimerkiksi Urban Decaytä, Stilaa, MACia ja TooFacea duuppaavat tuotteet ovat ihanan pigmettisiä ja helposti levittyviä... ei voi olla kuin ostamassa. Tässä siis minun eka tilaukseni MURilta, ja toka tilaus on juuri tekeytymässä. ;)

1. What You Waiting For? 
Limited Edition Luomiväri Paletti
7.20€ What You Waiting For? Paletti - 12 shimmeristä/hohtavaa pehmeää luomiväriä
ja 6 ihanaa neutraalia mattaa luomiväriä.
Suosikkini:  Can't Find The Brakes, Million Dollar Contract (M), Hot Track (M), Brand New Fans (M) ja Take a Chance.

Swatchit / Värinäytteet
( sori känny-kuvien laatua, mun ihanan kameran liitäntäjohto jäi maalle, pyhyy! :/ )
Blendaantuvat hyvin keskenään, jopa nuo matat mikä onkin jo aikamoinen suoritus, pientä putoilua on mutta mehän kaikki aina muistamme puhdistaa silmän-aluset luomivärin laiton jälkeen... ahem. ;)

HUOM!
Salvation Paletit ( kaikissa 5 paletissa on 12 shimmeriä, 6 mattaa väriä ja isot peili ) ovat kausiluontoinen ihanuus ( limited edition ) joten käy nappaamassa omasi nyt ennen kuin ne kaikki myydään pois! :D

2. Awesome Metals Foil Finish
( Stila Maqnificent Metals duuppi )

4.80€ Awesome Metals Maqnificent Copper - Metallinen, märältä erittäin kiiltävätlä foliomaiselta näyttävä luomiväri jonka mukana tulee Nestemäinen primeri ja sekoitus lautanen.

Täydellinen duuppi Stilan Maqnificent Metalsin "Kitten" kuparisen pinkkille sävylle! 
Odotan mielen kiinnolla ensimmäistä käyttö kertaa!


3. Eye Dust Pure Pigments


4.80€  Eye Dust, Pure Pigments - Irto-pigmetti luomivärit neljän kolon siivilällä, levittyvät hyvin geelin päälle ja ilman, kunhan muistaa käyttää luomille ensin primeria. Ihan ihania molemmat! Pinkki varsinkin on niin kaunis! ja Affluentissä on mielenkiintoinen kullan ja melkein oliivin mieto yhdistelmä, todella kauniita molemmat.

Swatchit


Confront (pinkki) 
Affluent (kulta)

4. Amazing Sheer Lipgloss Tuubit

Katso alla oleva video, jos haluat nähdä swatchit.


1.20€ Lipgloss Tube - Ihanan edullisia ja ihanan kevyitä läpikuultavia huulikiiltoja!
Ostin sävyt :
( yllä olevan kuvan järj. ylhäältä alas )
Must Be Strong
Move A Little Closer
Baby Try
Hush Hush
Not Naive
Eye to Eye
Too Shy

5. Amazing Lipstick


1.20€ Amazing Lipstick - "Enchant" Kylmä liilapohjainen pinkki joka tuntuu huulilla ihanan kermaiselta ja pehmeältä!

Swatchi
EnchantJa viimeisenä, muttei vähäisempänä Makeup Revolution Haalinta video ja huulikiiltojen ensivaikutelmani!


Löydät minut myös :

Blogista : http://AvonNiina.blogspot.fi

Facebookista :
http://www.facebook.com/MeikkiBeibi

Instagramista : niinac / http://instagram.com/niinac

Twitteristä : @Freywyn / https://twitter.com/Freywyn

Ota yhteyttä: ElvenSpirit@Gmail.com

~Niina

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Puhdas+ Kollageeni & Beauty Oil

Kollageeni (Collagen) on tämän hetken It-Tyttö, sitä näkee joka puolella ja kaikki haluavat sitä.


Votkut voisivat sanoa tätä hypetettyä kauneustuotetta/ravintolisää yliarvostetuksi - mutta se ei ole sitä missään määrin! Kollageeni on osa kehoamme, kirjaimellisesti 30% proteenista kehossamme on kollageenia. Nuorena sitä on runsaasti ja 25-vuotiaana tuotanto alkaa vähentyä elimmistössämme ja 40-vuotiaana se loppuu kokonaan - ja kaikki alkaa roikkua kohti maata... joko pelottaa. ;)

kauniit pakkau eikö olekin? simppeli, innovatiivinen, tyylikäs, puhdas. Nämä on suunnitellut Joni Kukkohovi eli SuperMoodin & Huippumallihaussa'n Anne Kukkohovi )

Kollageeni tekee ihosta kimmoisan, se rakentaa ja kosteuttaa ihoa - ja saa sen näyttämään kiinteämmältä ja sileämmältä. Bloginpitäjä itse on nyt 33-vuotias joten ihon kimmoisuus on jo se äärettömän tärkeä asia - muita kollageenista innostuneita ovat esimerkiksi Lucy Liu (Sherlock NYC), Beyonce (Queen Bey!) ja Jennifer Aniston (Friends).

Ko…

LUMENE Longwear Blur Foundation Meikkivoide

Sain toissapäivänä LUMENElta Joulupaketin jonka sisältä paljastui muun muassa LUMENEn "Longwear Blur Foundation" Meikkivoide ja "CC Color Correcting & Blurring Primer" pohjustusvoide!


Omasta takaa minulla jo olikin tuota Pitkäkestoista Meikkivoidetta sävyssä 0 Valon Hehkua (Light Ivory) joka on todella vaalea ja sopii kasvoihini ihanasti - kehon väriin vähän vähemmän. Joten olin innoissani kokeilemassa sävyä 1 Kultahiekka (Classic Beige)! En ollut myöskään törmännyt Lumenen nuden sävyiseen primeriin aikaisemmin, joten sormet syyhysivät päästä sillä leikkimään.