sunnuntaina, toukokuuta 11

Tervetuloa!

MeikkiBeibi {Avon & Niina} Blogissa Avon-konsultti Niina näyttää mitä kaikkea ihanaa voi tehdä meikeillä! Vinkkejä, videoita ja ostoksia luvassa!

Voit tilata minun kauttani kaikkia postauksissani olevia meikkejä, sekä esitteen - ja teen tilauksen sinun puolestasi, se ei voisi olla helpompaa!

Kaikki tuotteet ja esitteet ovat suomeksi, sinun ei tarvitse kuin lukea/katsoa, kirjata ylös paperille mitä haluat ja minä teen loput. ;) Avon ei käytä eläinkokeita ja kaikille tuotteille on 3 kk:n takuun. Avon tuotteita ei voi ostaa kaupoista.

Minulta voit tilata tuotteita, pyytää uusimman kuvaston

Käytän videoissa myös muidenkin firmojen meikkejä, joten listaan aina mitä tuli käytettyä joten sinun on helppo löytää etsimäsi. :)
Kerron sinulle nyt hieman Avonista jotta tiedät paremmin mitä yhtiö edustaa ja mitä kaikkea on tarjolla. :)
Avon 
on maailman johtava kauneustuotteiden suoramyyntiyritys, jonka vuosiliikevaihto on 11 miljardia dollaria. Avon markkinoi tuotteitaan yli 100 maassa 6,4 miljoonan itsenäisen kauneuskonsultin välityksellä.
Suomessa Avon aloitti toimintansa huhtikuussa 2005, ja se myy korkealaatuisia kosmetiikkatuotteitaan internetissä. Tuoksuva esitteemme, joka on täynnä uutuustuotteita ja jännittäviä tarjouksia, ilmestyy kolmen viikon välein.  

Visiomme
Avonin visiona on olla yritys, joka ymmärtää ja vastaa naisten tarpeisiin ympäri maailmaa niin tuotteiden, palvelun kuin uramahdollisuuksienkin saralla.  
Viisi tärkeintä arvoamme ovat
luottamus, kunnioitus, usko, nöyryys ja lahjomattomuus.
Uskomme, että kaikki mitä yrityksenä teemme, sanomme ja tuotamme, noudattaa näitä arvoja.  
Lyhyt historia
Avonin juuret juontavat vuoteen 1886, jolloin ovelta ovelle kirjoja huonolla menestyksellä myynyt David McConnell päätti aloittaa parfyymien myynnin New Yorkin koteihin kirjojen sijaan.
Tuolloin nimellä The California Perfume Company tunnettu yritys alkoi nopeasti kukoistaa ja McConnell rekrytoi ensimmäisen edustajansa, rouva Albeen. Ennen kuin naisilla edes oli äänioikeutta, rouva Albeella oli tärkeä rooli Avonin yhä tänäkin päivänä tunnusmerkkinä olevan myyntimetodin perustamisessa.
David McConnellilla oli pyrkimyksenä laajentaa yritystään myös ulkomaille ja hän totesi, että yrityksen nimi pitää muuttaa. Hän oli Englannissa vieraillessaan ihastunut Stratford-upon-Avon -kaupungin kauneuteen ja vuonna 1939 hän valitsi nimen Avon kasvavalle kansainväliselle yritykselleen.

Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SUOSITUS

Uusi lookki, Uudet meikit

Blogi on nyt saanut uuden minimalistisemman lookin. Ja tarkoituksena on jakaa taas blogissa meikkivinkkejäni sekä youtube videoitani kauneud...