Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on toukokuu, 2015.

Makeup Genius Aplikaatio!

Kävin juuri L'Oréal Parisin -meikkiapplikaation lanseeraustilaisuudessa Nellan ( @nellatörnroos ) kanssa - tämä sovellus on huikea elokuva-tekniikan taidonnäyte! "Makeup Genius" pesee kilpailevat Meikki appit mennen tullen koska se käyttää liikkeentunnistus softaa joka antaa kokeiltavan meikki lookin pysyä kasvoilla vaikka käännät päätäsi livellä peili näytöllä.


... sun on yksinkertaisesti pakko kokeilla tätä! ;D
Makeup Genius -meikkiapplikaation ( täällä hetkellä iOS )

Tässä kuvia illasta!


huone-hotellin design tiloissa vietettiin Meikki simulaattorin lanseerausta...

Nykymiehen Ulkonäkö Tehopaketti!

Nykymiehen Ulkonäkö Tehopaketti

Kauneuden ja ulkonäönhuollon perusteet -
näitä asioita tarvitsee nykypäivän mies, ilman että mennään metroseksuaalinen rajoille.

+

Grooming/Ulkonäkö

Remington Virtuaalisesti Tuhoutumaton HiustenleikkuriHC5880 )


Remington Virtually Indestructible Hair Clipper on Remingtonin kaikkien aikojen tehokkain hiusleikkuri, jota kehitettäessä on pidetty erityisesti mielessä niin voima kuin kestävyys. Cooleina sanoina/tehoina loistavat miehiset Super Torque -moottori ( torkkia ), japanilaista ruostumatonta terästä (samuraimiekat), moninaiset leikkuutoiminnot suuritehoisilla kuusiokantakiinnikkeillä, Lithium-akku 120h ajo-ajalla, särkymätön polykarbonaatti panssari design ( kestää kohlut ja putoamisen...testattu ), leikkurin ulkoinen panssari ontermoplastista elastomeeria ( TPE ), jota käytetään mm. sähkökaapeleissa, turvajalkineiden pohjamateriaalina ja moottorikelkan jalaksissa. Siitä saa pitävän otteen, se vähentää tärinää ja melua, suojaa lialta ja vedeltä... Hi…

Puhdas+ Kollageeni & Beauty Oil

Kollageeni (Collagen) on tämän hetken It-Tyttö, sitä näkee joka puolella ja kaikki haluavat sitä.


Votkut voisivat sanoa tätä hypetettyä kauneustuotetta/ravintolisää yliarvostetuksi - mutta se ei ole sitä missään määrin! Kollageeni on osa kehoamme, kirjaimellisesti 30% proteenista kehossamme on kollageenia. Nuorena sitä on runsaasti ja 25-vuotiaana tuotanto alkaa vähentyä elimmistössämme ja 40-vuotiaana se loppuu kokonaan - ja kaikki alkaa roikkua kohti maata... joko pelottaa. ;)

kauniit pakkau eikö olekin? simppeli, innovatiivinen, tyylikäs, puhdas. Nämä on suunnitellut Joni Kukkohovi eli SuperMoodin & Huippumallihaussa'n Anne Kukkohovi )

Kollageeni tekee ihosta kimmoisan, se rakentaa ja kosteuttaa ihoa - ja saa sen näyttämään kiinteämmältä ja sileämmältä. Bloginpitäjä itse on nyt 33-vuotias joten ihon kimmoisuus on jo se äärettömän tärkeä asia - muita kollageenista innostuneita ovat esimerkiksi Lucy Liu (Sherlock NYC), Beyonce (Queen Bey!) ja Jennifer Aniston (Friends).

Ko…

Seerumit : Joe Blasco, Lumene, Clinique, LIVE ja Loreal

Tänään käydään läpi muutamia seerumeita joita ilman en haluaisi elää - ja miksi ilman näitä seerumeita ei halua elää. ;) Alla tietoa Joe Blascosta, Lumenesta, Cliniquesta, Livestä ja Lorealista...

Aloitetaan!

Sain testerin Cliniquen 'Clinique Smart' Custom Repair seerumia joka nimensä mukaan korjaisi iholla mitä ongelmia sieltä löytyy. Olen käyttänyt tätä seerumia nyt kaksi viikkoa, neljä pumppausta per ilta ja vaikken osaa sanoa onko seerumi tehnyt ihan kaiken mitä lupaa, sillä se on aika mahtava lista ( vähentää ryppyjä ja juonteita, kiinteyttää ja nostaa ihoa, vähentää tummia läiskiä ja tasaa ihon väriä, parantaa ihonpintaa ja sen hehkua ), mutta olen huomannut kuivien kohtien kosteutuneen (poskipäät ja leuka) sekä rasvaisten kohtien himmaavan päivän aikana rasvoittumistaan (otsa ja nenän alue), ihoni väri on parantunut ja ihoni näyttää kiinteämmältä. Mikä on aivan mahtavaa!

Valmistautuminen shortsi- ja hamekauteen! (Sheivaus Opas)

Kevät on täällä ja mikään ei ole sen ihanampaa kuin hameiden ja shortsien paluu!
Mikä myös tarkoittaa sitä, että viimeistään nyt aletaan savottaan aka karvojen poistoon sääristä, kainaloista ja bikini rajasta. Suomalaisten luotetuin keino on sheivaus, ja mä ajattelinkin kertoa teille mun omat keinot ja vinkit tähän homman. Sain Indiedays'in  Bloggers' Inspiration Dayssä hyvän idea kevään aloitukseen ja heiltä lähtikin tuotepaketti mukaan ( suurin osa näistä tuotteista mulla olikin jo kaapissa mutta hys-hys. ;) )

Tärkeää! Sheivaa suihkun tekemässä lämmössä, eli tee tämä suihkun jälkeen koska silloin lämmin vesi on pehmittänyt karvatupia ja ihoa, ja sheivaus sujuu helposti, katso myös, että suihkun ovi on kiinni sillä kylmä ilma voi nostattaa ihon  ’kananlihalle’  jolloin veri ja röpelöinen lopputulos on taattu.

Sääret
Ekana eroon säärikarvoista, koska shortsit ja caprit ja bikinit! Mä käytän useimmiten Easy Shavin'iä koska silloin nään mistä höylään ja näin ei satu nirhauma …

Meikki Rutiinit: Meikin Poisto & Pure Active Micellar

Meikki Rutiinit: Meikin poisto & Pure Active MicellarTässä postauksessa on meikin poisto vinkkejäni, kun iho kiukuttelee epäpuhtauksilla, mustapäillä tai rasvoittuu herkästi. Videolla näytän tämän hetken kiukkuihon meikin poiston ja hoidon - ja postauksessa arvioin itse tuotteet.

Video: