Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on kesäkuu, 2014.

MeikkiBeibin MeikkiKokoelma {Osa 1}

MeikkiBeibin (Niina) Meikki Kokoelma Kesäkuussa 2014!
{ Jos haluat nähdä tutoriaalia tai esittely jostain meikkituotteesta tai sarjasta niin jätä kommenttia. :) }

Vielä ei ole hätä käsissä, mutta kuumeisesti jo etsin rullailtavaa laatikostoa tietokonepöydän viereen jotta kaikki pääsisivät omiin koteihinsa.

Luovaa varastointia käytettyä (aka kierrätetty) eli vanha irtotee astia on päässyt uusiin hommiin samoin kuin kaunis Sheer Coverin tuotelaatikko, muoviset picnic lasit ja Tigerista on ostettu pari muovista "helmien" säilytys rasiaa jota hostaavat huulipunia ja luomivärejä. ;)

Mutta ei nyt enempää - kivoja katselu hetkiä!

{ Kerron omat rehelliset mielipiteeni näistä meikkituotteista, olen ostanut tuotteet itse joten minua ei ole pakotettu tekemään mitään. Ihan omasta tahdosta halusin nämä tuotteet teille arvostella! :) }

Ota yhteyttä, esimerkiksi vaikka tuotteesi kokeilu mielessä : elvenspirit@gmail.com

Kamera : Canon EOS M, 18 megapx

Minut löytää myös :

Blogi : MeikkiBeib…

Avonin Plump Pout Huulipunat testissä! {Ihanan paljon kuvia!}

Avonin "Plump Pout Huulipunat" testissä! Plump Pout Huulipunat antavat pulleutta ja hellästi turvottavat huulia ilman kipristelyä. Tilasin testaus huulipunia ja nyt lähdenkin swatchaamaan niitä teille! Eli huulet törrölle ja menoksi!
{ Kaikki swatchit ( eli värinäytteet ) ovat itse ottamiani - klikkaa kuvaa ja näet kuvan isompana! }

Pink Freeze
On hyvin hyvin vaalea shimmeri-väri josta huulten omaväri kuultaa läpi, pienen pienen persikkaisen-pinkin sävyn kanssa.


Shimmer Peach
On persikkainen shimmerinen { kimalteleva } sävy joka sopii huulille kuin huulille antamaan luonnollista väriä.


Beige Nude
On nimensä veroinen vienosti helmiäis-nude { eli ihonvärinen } kaikista "Plump Pout Huulipunista" matta-pintaisin ja huomaamattomin.


In The Pink
On punertava nude-sävy joka sopii erinomaisesti vaalea ihoisille. Helmiäshehkua ilman suurempaa shimmeriä. Erinomainen ekaksi huulipunaksi teini-ikäiselle sillä se muistuttaa huulten omaa väriä pienen uuumphin kera.


Pink Cooler
On ni…

Kesäkuun LivBoxin avaus { +miniarvostelut tuotteista! }

Ensimmäinen koskaan avaamani LivBox! Kesäkuu 2014, katsotaan mitä tulee ja mitä tulen tarvitsemaan. ;)

{ Kerron omat rehelliset mielipiteeni näistä meikkituotteista, olen ostanut tuotteet itse joten minua ei ole pakotettu tekemään mitään. Ihan omasta tahdosta halusin nämä tuotteet teille arvostella! :) }

Mini-Arvostelut tuotteista :


Neutrogena Pore & Shine Daily Scrub
Pehmeä, kuorii hellävaraisesti, en kuitenkaan käyttäisi päivittäin {daily}, ei ole yhtä tehokas kuin nykyinen Avonin Invigorating Exfoliating Scrub joka oikeasti virkistää ja saa kasvot hohtamaan! Neutrogenassa mieto tuoksu, hiukan sitruunainen perusvoide fiilis, meh... :/

Hansaplast Anti Callus 2-in-1 Peeling
Ihana! Kunnolla kuorivia hohkakiven helmiä, tehokas, toimiva eikä tapa piparmintun tuoksulla. ;) Liukasta menoa eli siis seiso hani pyyhkeen päällä. Ihanan pehmä lopputulos joka kestää pari päivää.

Nivea InShower Body Conditioner
Suihkussa käytettävä ihon "hoitoaine" toimii, kaikki eivät tule pitämään n…

Aurinkopuuteri, Poskipuna ja Korostusväri

Mitkä 3 tuotetta kuuluvat kasvoille?  Tässä oma mielipiteeni, ensin bronzeria, sitten poskipunaa ja vielä päälle highlighter-väriä, käydään myös läpi että mihin niitä laitetaan! Itselleni tyypilliseen tapaan luvassa sähellystä ja uuupsiksia. ;)

{ Kerron omat rehelliset mielipiteeni näistä meikkituotteista, olen ostanut tuotteet itse joten minua ei ole pakotettu tekemään mitään. Ihan omasta tahdosta halusin nämä tuotteet teille arvostella! :) }
MeikkiBeibin löytää myös :
Nettisivuilta = www.avonniina.blogspot.fi Instagrammista = niinac / http://instagram.com/niinac Facebookista = https://www.facebook.com/pages/Meikkibeibi-Avon-Niina/1419143194985400 Twitteristä = https://twitter.com/Freywyn YouTubesta = https://www.youtube.com/channel/UCqe-SahiUQ7Zk61MSQHGafQ/videos Ota yhteyttä = elvenspirit@gmail.com
Tilaan meikkejä sivuilta : www.pretty.fi (suomalainen) www.beautybay.com www.cherryculture.com www.lookfantastic.com www.feelunique.com www.beautyjoint.com
~Niina

MeikkiBeibi Säheltää CC Voiteiden Kanssa!

Heips!
Aloitin kolmannen videon "pitkään aikaan" ajatuksella että voisin selvitellä yhdessä teidän kanssa onko minun ihoni Keltainen, Neutraali vai Punainen pohjasävyltään.
Mutta eihän tämä päivä ollut siihen ollenkaan sopiva, ensin poistin vahingossa koko alun kamerasta, ja sitten iho teki temppuja ja menin sanoissakin ihan sekaisin. Kääk!
Todistaa vain että meikkivoiteiden kanssa ei leikitä. ;D
 Ensi kerralla on pakko mennä  paremmin eikö vain? ;)

{ Kerron omat rehelliset mielipiteeni näistä meikkituotteista, olen ostanut tuotteet itse joten minua ei ole pakotettu tekemään mitään. Ihan omasta tahdosta halusin nämä tuotteet teille arvostella! :) }
~
MeikkiBeibin löytää myös :

Nettisivuilta = www.avonniina.blogspot.fi
Instagrammista = niinac / http://instagram.com/niinac
Facebookista = https://www.facebook.com/pages/Meikkibeibi-Avon-Niina/1419143194985400
Twitteristä = https://twitter.com/Freywyn
YouTubesta = https://www.youtube.com/channel/UCqe-SahiUQ7Zk61MSQHGafQ/videos Ota …

Viikon Meikki-haalinta yhteenveto!

Viikon Meikki-haalinta yhteenveto!  


Seppälän aurinkopuuteri sävyssä "01 Rising Sun"  Loreal'in Color Riche glitter #kynsilakka "930 Goldleaf"  Lumenen Natural Code'n "56 Sparkle Burst"  Maybelline'n "The Rocket Volum' Express" #mascara  People-lehden StyleWatch numero  Kultahippuisia hiuslenkkejä Iberolta  sekä MaxFactor'in irtopuuteri "Translucent"! 

Avonin Ultra Color sävyssä "Sunny Pink" {07260}  on niin nätti, punaisempi, pinkimpi nude huulipuna.  Pehmeä koostumus, naturelli kiilto ja kosteus pusuteltaviin huuliin.   ~ Mitä pidätte väristä? Se yksi kolmesta Avonin uudesta nude-sävystä.

Loreal'in "Nude Magique BlurCream" testissä sävyssä "Medium to Dark".  Tuntuu iholla ihanalle, vaikkakin ensin hyvin liukkaalle ja tekee oikeasti taikoja! Must-ostos minulle!  Käytä meikkivoiteen alla ihohuokos-vapaaseen lookkiin tai itsekseen tasoittamassa a la BB-voide!

Eka kosketus Avonin Geel…